Hogyan lehet emlékezni az álmunkra? Mitől van, hogy sokszor elfelejtjük?
Figyelt kérdés
Úgy szeretek emlékezni az álmaimra, hogyan érhetem el, hogy sűrűn emlékezzek? Min múlik?2019. aug. 6. 13:57
1/3 anonim válasza:
Vezess álomnaplót. Meditálj sokat. Felkelés előtt maradjon csukva a szemed és relaxálj. A futás sokat segít abban hogy az agy jobban működjön és így a tudatos álmodást is előtudod teremteni. Régen sokat csináltam.
2/3 ******?! válasza:
Amikor felébredsz írd ki itt a kérdést. Nagyon sokan naplónak használják ezt a fórumot, te miért lennél más? Általában ébredéskor az emlékek frissek, csak később elfelejted őket. Leírod ide minden reggel, mint a személyes naplódbam, végül is környezetbarát. Nem kell papírt elhasználnod és a jegyzetek nem terhelik a tárhelyedet. Szerintem nagyszerű ötlet!
3/3 anonim válasza:
Azért felejted el mert mélyen alszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!