Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan lehet emlékezni az...

Hogyan lehet emlékezni az álmunkra? Mitől van, hogy sokszor elfelejtjük?

Figyelt kérdés
Úgy szeretek emlékezni az álmaimra, hogyan érhetem el, hogy sűrűn emlékezzek? Min múlik?
2019. aug. 6. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Vezess álomnaplót. Meditálj sokat. Felkelés előtt maradjon csukva a szemed és relaxálj. A futás sokat segít abban hogy az agy jobban működjön és így a tudatos álmodást is előtudod teremteni. Régen sokat csináltam.
2019. aug. 6. 14:04
 2/3 ******?! ***** válasza:
Amikor felébredsz írd ki itt a kérdést. Nagyon sokan naplónak használják ezt a fórumot, te miért lennél más? Általában ébredéskor az emlékek frissek, csak később elfelejted őket. Leírod ide minden reggel, mint a személyes naplódbam, végül is környezetbarát. Nem kell papírt elhasználnod és a jegyzetek nem terhelik a tárhelyedet. Szerintem nagyszerű ötlet!
2019. aug. 6. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért felejted el mert mélyen alszol
2019. aug. 6. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!