Macskával álmodtam! Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy a mamám szobájába volt 2 macska. (Este volt) az egyik macska fekete volt és a való életben elütötte egy autó. Sose szerettem azt a macskát. Visszatérve: A szobába kergettem és egyszer csak elbújt, nem találtam. Benéztem a bútorok alá, de féltem, nehogy megkarmoljon. Utána láttam hogy ki akar menni, utánafuttam, de ő rámvicsorított, és fújt. Volt még egy másik macska is, akire nem haragudtam, szerettem őt. Színe fehér narancssárga foltokkal. Őt nem ismertem a valóságba, és még az álmomban se fordult elő. Mit jelenthet ez? Jót? Rosszat?2019. aug. 3. 00:13
1/1 anonim válasza:
A mamád véleménye(szobájába) a szexualitásról(macska):
Vagy bosszúságot okoz(fekete). Mert elérhetetlen(kergettem), majd szégyellni kell(elbújt), hogy ne lássák rajtad(nem találtam). Ha érdeklődsz róla(benéztem a bútorok alá), félni kell, hogy megjegyzést tesznek(megkarmoljon). Ha ki akarod mutatni(kiengedni), akkor dühösek lesznek rád(rámvicsorított) és utálkoznak(fújt).
Vagy elfogadod(szerettem őt) és keresel egy partnert(fehér), aki szerelmes beléd(narancssárga foltokkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!