Kotört a fogam álmomban. Nagyon babonás vagyok! Van okom
félni?
Figyelt kérdés
Terhesség alatt nagyon meggyengült az ínyem és az alsó metszőfogam alatt meg is süllyedt. Azóta, nagyon félek, hogy elveszítem azt a fogam, bár tudom, évek. Na ezzel a fogammal álmodtam azt, hogy kitörik. Egész végig álmomban nálam volt a kitörött fog, és járkáltam orvosról orvosra, jogy ki ragassza vissza. Végig a zsebemben volt a törött fogam. Megvagyok ijedve, mert a babona szerint atyádfia elvesztését jelzi ez az álom, viszont nekem már minden férfi rokonom elhunyt, a bátyámon és a kedvesemen kívül. Ráadásul a kedvesem hobbija a gyorsasági motorozás. Van okom megijedni? Volt már olyan, hogy foggal álmodott valaki, de nem érte veszteség? Vagy csak sokat foglalkozom ezzel a beteg ínyemmel?
Ez csak a fogad elvesztése miatti aggodalom hatása. Az álmok segítségével nem tudod senki halálát megjósolni. Maximum a jövővel kapcsolatos aggodalmat, félelmet lehet megálmodni.
Tehát ha idáig nem aggódtál azon, hogy elvesztesz valaki ismerőst. Akkor nem jelent halált az álmod.
2019. júl. 29. 07:46
2/6 anonim válasza:
Én elsősorban a szimbolikus jelentésére helyezném a hangsúlyt. Nálam is visszatérő álom, hogy kihullanak a fogaim, és az egyik jobb álmoskönyv az én esetemben tökéletesen rátapintott a lényegre: a vonzerőm elvesztésétől félek. Ez azokban az időkben tényleg foglalkoztatott.
A másik, amit még írni szoktak az álmoskönyvek, hogy a fog a saját agressziónktól való félelem, tehát olyan élethelyzetekben jelenhet meg ez a szimbólum, amikor az illető úgy érzi, jobban ki kellett volna állnia magáért, tehát nem volt elég asszertív bizonyos helyzetekben. Én erre a két dologra gondolnék, ha az én álmom lenne.
2019. júl. 29. 07:59
3/6 anonim válasza:
Nekem azután volt sokszor fogkitépéses, fogkihullásos álmom, miután unokatestvérem ellökött, és ez miatt kitört a fogam.
2019. júl. 29. 09:10
4/6 anonim válasza:
Ha nem jársz rendszeresen fogorvoshoz, nem ápolod a fogaidat és nem figyelsz a rendszeres Ca-bevitelre, akkor van okod félni. Egyébként nincs. Az álombeli fogkihullás rendszerint nagyfokú bizonytalanságra utal, félelemre. Van, aki gyászban szokott ilyennel gyakran álmodni.
2019. júl. 29. 09:15
5/6 anonim válasza:
Az előttem szóló nagyon eltévedt. Küldjétek el a pokolba.
2019. júl. 29. 15:14
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Féltem a páromat a motorozástól nagyon, emiatt ijedtem meg az álomtól.
Az utolsó előtti hosszászólónak meg azt üzenem, hogy mindenkinek szíve joga abban hinni, amiben szeretne és a gyermekem nem nyomorult!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!