Mit jelenthet ez az álom?
Már egy jó ideje meg halt a nagymamám, nem is tudom már mikor. Talán 1 éve.
Nem voltunk valami jóban.
Nem telik el ugy nap hogy ne álmodnék róla. Elég intenzívek.
Álmomban mindig megölelget és megpuszilgat.
Valamit üzenhet nekem?
Gondolkodtam abban is hogy gyermeket tervezünk a párommal és ő vigyázz ránk vagy esetleg leakar hozzám születni? Szerette nagyon az életet!
Mi lehet??? :(
Sok minden. A legfontosabbat nem írtad meg. Neked mi az érzésed ezzel kapcsolatosan. A gondolat most nem igazan számít.
Az, hogy szerette az életet választ adhat rá, no meg az ölelgetés is - a nagymama nem lépett tovább és inkább ittmaradt? /A Casper című filmet tudom ajánlani./
Életkorodat, vitalitásodat tekintve mondhatod azt, hogy te vagy a legjobb állapotbana családból és fiatal vagy? Mit éltél meg a temetés alatt? Nem törvényszerű, de lehet, hogy elhalt lélekként veled van és szeretne egy "hazavezetést".
Az a tény, hogy gyermeket terveztek lehet egyfajta vészcsengő, ideje lenne rendezni az életkörülményeket. Minden szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!