Hogy lehet ilyen butaságokat kitalálni, mint az agykontroll?
Nem butaság az agykontroll, igenis használ, de legtöbben egyvalamit elfelejtenek és pont ezért csalódnak a dologban: Erre van egy nagyon jó példa...Hiába akarod megnyerni a lottón a főnyereményt ha nem adtál fel szelvényt. Magyarul ha nagyon akarsz valamit az még édeskevés ahhoz hogy valóra is váljon, valamit tenned is kell érte. Itt van példának a hajnövesztés. Sokan mondják hogy az agykontrollal lehetetlen stb. Ok gondoltam kipróbálom. A fodrász legutóbb nagyon kiritkította a hajam meg rövid is lett és hosszabb, dúsabb hajat akartam, persze tudtam hogy ettől még nem lesz. Vettem olyan sampont amitől elvileg gyorsabban nő. Eddig nagyon lassan nőtt de most tényleg jobban nő. Persze aki nem hisz benne mondhatja azt h csak bemesélem magamnak, nem nagyon érdekel ki mit gondol, én tudom hogy működik a dolog és ez számít.
Ennyi a véleményem. :)
16:36. :)
egy másik életszemlélet előterjesztése elsőként. :)
üdv
25/F
próbáld ki és meglátod... am igen, placebó hatás, a sejtjeink cserélődnek, szal lehet mellet növeszteni, csak valszeg nem fog sikerülni agykontrollal mert: hit kell hozzá, jobban mondva nem hit, hanem konkrétan tudni kell hogy sikerül, ami lehet hogy te most itt azt mondod ok akkor most egy hónapig hiszek benne...a sz*rt
ez olyan mint a repülés...persze lehet ha hiszel benne...de ahhoz úgy kell hinni benne hogy leugrasz a gellért hegyről, és *tudod* hogy nem fogsz meghalni...nah ilyen ember meg nincs
Csatlakozva az előzőhöz, az a baj, hogy egyesek túlzottan leegyszerűsítik az agykontrollt és a hasonló módszereket.
Nem elég csak úgy mondogatni valamit, elképzelni valamit és közben meg kételkedni.
Siker=vágy+hit+elvárás ami nagyon nehéz tud lenni és akkor még nem beszéltünk a felsőbb (karmikus) korlátokról.
De működik! Akárki kipróbálhatja, kezdve a babcsíráztatástól egész a távdiagnózisig és a távgyógyításig.
Amikor én 20 éve először elvégeztem a tanfolyamot, még bárki visszakérhette volna a pénzét (nem tudom most hogy van), de SENKI sem tette. És mindenki boldog volt, és aki használja a módszert az azóta is boldog (vagy megboldogult)
Ezt butaságnak nevezni: az a butaság netovábbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!