Agykontrollal meg fog jönnI?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogyha sokszor elképzelem hogy megjön a mensim és agykontrolozom is magam ebben a témában akkor meg fog jönnI?hatásos?2010. jún. 27. 17:36
1/18 anonim válasza:
Hány éves vagy? Volt már mensid? Mert ha nem, akkor úgyis meg fog jönni magától is. Ha meg valami más miatt nem jön meg, akkor annak az okát kellene tudni, és azt megszüntetni (akár agykontrollal is, igen :) )
3/18 A kérdező kommentje:
nem,nem fiu vagyok.12/L
2010. jún. 27. 18:37
4/18 anonim válasza:
Hát szerintem akkor még van ideje megjönni. :) Ne aggódj, meg fog, csak ez mindenkinél más, én pl. 15 éves voltam, mikor először volt. De az nagyon helyes, hogy tanulmányozod az agykontrollt. Ilyesmire még nem próbáltam alkalmazni, úgyhogy nem tudom, működne-e, de nagyon sok, sokszor hihetetlennek tűnő dolgokban működött nekem.
5/18 A kérdező kommentje:
dehogyan agykontrolozak szerinted?mert voltam tanfolyamon kb.1 éve.
2010. jún. 27. 19:08
6/18 anonim válasza:
Ráérsz még vele, ne izgulj. Inkább örülj, hogy nem kell még betéttel, meg ilyenekkel foglalkozni.:)
7/18 anonim válasza:
Akkor tudod, hogyan kell, alfában elképzeled, hogy megjön, mélyen "átéled". De magától is meg fog jönni.:)
8/18 anonim válasza:
Még épp elégszer megjön majd, meg is fogod unni. Örülj, hogy még nincs rá gondod. :)
9/18 anonim válasza:
Emlékszem, én is mennyire akartam...aztán megjött. A suliban. Óra alatt. És észre se vettem... fantasztikus volt, mondhatom, a gatyám is véres lett, egész nap összeszórított lábakkal jártam. 14/L
10/18 anonim válasza:
Emlékszem, én is mennyire akartam...aztán megjött. A suliban. Óra alatt. És észre se vettem... fantasztikus volt, mondhatom, a gatyám is véres lett, egész nap összeszorított lábakkal jártam. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!