Hogy legyen boldog életem?
22 vagyok kollégista, heti 1x van sulim baratim nincsnek.
Mi a titka azoknak az embereknek akik boldogok ?
2015ben nagyon boldog voltam mindenhez pozitívan álltam és csodálatos életem volt nem tudom mit csiáltam máshogy....
Aki igy boldogan él és sikeres az mit tesz ?
bár mondjuk hallottam a vonzástörvényéről abba is hiszek hogy a legjobb alkalmazni azon felül hogy poitív leszek ?
Mi mást tegyék még?
"Mi a titka azoknak az embereknek akik boldogok ?"
Leszarják az élet sötét oldalát és azzal foglalkoznak amitől jól érzik magukat.
Boldogságot akarsz szomorúság nélkül?
Van egy tibeti mondás: "Csont nélkül húst kérni nagy kérés..."
De ez olyan mintha azt mondanád, én mától csak belélegezni szeretnék, kilélegezni nem. Próbáld ki! Lehetséges?
Miért voltál boldog?
Mi hiányzik?
Vagy mi rossz most?
Miért voltál boldog?
Szerettem magam serettem az életet és volak barátim és pozitív voltam végig.
Mi hiányzik?
Volt párom.
Vagy mi rossz most?
hogy nincs itt a párom (de vissza szeretném hódítani :D )
Ha nehezen is elérhetőek, céljaid legyenek.
Vágyaid ne, mert a vágytalanság szabadít meg a szenvedésektől, mert minden szenvedést a ki nem elégített vágyak okozzák.
.
Ne bevonzani akard a számodra kellemes dolgokat, hanem tegyél azért, hogy bekövetkezzenek!
Örülj a mának és tégy azért, hogy a holnap jobb legyen!
A boldogságot sose egy másik embertől tedd függővé, mert csak magadban találhatod meg. Ha önmagadban nem vagy boldog, akkor egy párkapcsolatban sem leszel az.
Azokat a dolgokat csináld, amit szeretsz, úgy élj, ahogy neked jó és ne állj be a szürke emberek sorába.
Mindig egy kicsit haladd meg önmagad, legyen célod és egy iránya az életednek. Csak úgy lebegni a semmiben nem vezet boldogsághoz.
Hogy mit csináltál másképp, azt nem tudom, mert nem tudom, mit csinálsz most és mit csináltál akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!