Ez azért van, mert sokat gondolok rá? Véletlen egybeesés?
Figyelt kérdés
Tetszik valaki elég régóta, de nem megszállott módon azért. Viszont az utóbbi kb egy évben rengetegszer futok bele pl a nevébe, ha bekapcsolom a tv-t akkor a reklámban pont ezt a nevet mondják, ha bemegyek a boltba ezt a nevű terméket látom , új ismerősök bemutatkozásnál ezt a nevet mondják, ismerős mondta, hogy megszületett az unokaöccse, első gondolatom az volt, hogy biztos ez lesz a neve... és igen.:D
így hát nyilván eszembe jut, még ha nem is akarom, mert tudom, hogy nem lesz a dologból semmi. de egy kicsit olyan, mintha üldözne, mert minden látszat ellenére, ez nem egy annyira gyakori név.:)
2018. máj. 13. 23:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem más neveket is mondanak a tv-ben csak azokat nem hallod meg :)
2/4 A kérdező kommentje:
igen, azért lehet ez, mert erre meg odafigyelek. csak nevetségesen sokszor fordul elő.:)
2018. máj. 13. 23:52
3/4 anonim válasza:
Ha napi kétszer hallod ezt a nevet és megjegyzed, a másikat napi ötveötször, de nem figyelsz rá, a napi kettő is "nevetségesen sokszor"-nak fog tünni.
4/4 anonim válasza:
Ugyanez van velem is,lassan 1éve...Vannak enyhebb napok,mikor csak 1-2x hallom,de van,hogy napi 10-15x is,pedig direkt figyelem a többi férfi nevet is,de az arányok egyértelműen azt mutatják,hogy "mindenki Csabi"xD engem is nagyon érdekel a válasz,sztem vmi olyasmi,hogy tudatalatt erősen fogalkoztat,és ezt vonzod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!