Théta healing hatása?
Figyelt kérdés
Már régóta théta healingezek. Már hetek óta az "elengedés és teremtés" meditációt gyakorlom, meditálom, és hát az elengedésbe nem vettem észre valami sok változást..... ugyanúgy a teremtésnél sem. Akik rendszeresen meditálnak; mennyi ideig meditáltak, míg vágyaik teljesülni indultak? Én mindig arra ébredek, hogy majd ma fog indulni a teljesülés, bízom benne, de nem tapasztaltam semmit, pedig nem olyan nagy dolgot kértem, amit lehetetlen lenne teljesíteni... mikortól indul a teljesülés?2018. márc. 20. 21:12
1/3 anonim válasza:
Majd akkor ha teszel erte hogy teljesuljon. Komolyan nem hiszem el azokat akik meg elhiszik ezt a gondolkodos teremtos baromsagot. Ha valami kell, tegyel erte. Persze, konnyebb csukort szemmel meditalni. Annyi a kulonbseg hogy az egyik a mukodik, a masik nem. Ilyen egyszeru.
2/3 anonim válasza:
A kettő együtt működik csak, vagyis, szánj időt a meditálós részére a dolognak, de azután kezdj el tenni a való életben is az álmod megvalósulásáért. :)
3/3 anonim válasza:
Ha nem akar megjelenni a fizikai valóságban, amit szeretnél, érdemes ásni rá: mi lenne a legrosszabb/legjobb abban, ha megtörténne/nem történne meg, amit szeretnél? Ki örülne/nem örülne miatta? Elhiszed-e, hogy megtörténhet? Mi lenne, ha megtörténne? Milyen emberré válnál általa? Írj nyugodtan privátban, ha van kérdésed a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!