Vonzastorvenye. Valamit nem ertek, segitenel?
Hasonlo a hasonlot vonzza.
no mar most, ha o nem olyan "toltetu" mint te, sosem fogod bevonzani ugy, maximum jo baratok lesztek.
Nekem sikerült. Volt egy barátom aki elhagyott mert nem szeret, nem vagyok neki elég jó, talált jobbat stb... persze én bolond ennek ellenére is ugyanúgy szerettem, nem is fogtam fel h mennyire megalázott ezzel. Nem baj, elhatároztam hogy visszaszerzem. Akkor még nem ismertem a vonzás törvényét mégis olyan jól sikerült használni tudat alatt hogy visszatalált hozzám...pedig nem akart...
Neked tudnod kell mit akarsz és hinni benne hogy teljesül, érezni hogy így lesz és így lesz jó.
Sok szerencsét!
Még egy jó tanács:
- Ne epekedj utána és ne szenvedj, mert akkor folyamatosan azt az érzést vonzod be újra és újra. Tehát szenvedni fogsz. Engedd el ezt az érzést és ne foglalkozz vele. Meglátod, amint nem fogsz vele foglalkozni, meg fog jelenni az életedben.
De nem biztos, hogy ő való hozzád. Lehet, hogy egy olyan valaki lép be az életedbe, aki sokkal jobb, mint az a konkrét személy. Semmi sem történik véletlenül, mindennek oka van.
Mond rá az illetőre, hogy Köszönöm ez a személy én vagyok és engedd el
amikor itt az ideje megkapod ;)
Egyes számú alapszabály, hogy konkrét személyt nem lehet kívánni. A "megfelelő" embert tudod bevonzani, nevesítés nélkül. Konkretizálva nem működik.
Pontosan azért, mert az illető nem akarja. (Ha akarná, mert összejöttetek volna.)
A módszer abban segít, hogy összehozzon olyan embereket, akik egyformán akarják.
A második hozzászóló válasza érdekelne: és hogy érzed magad így, hogy tudod, hogy nem önszántából van veled és szeret, hanem azért mert manipuláltad?
És ezt hányszor teszed még meg vele, mert hogy tartósan működni nem fog, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!