Az agykontroll tanfolyam ajánlott (valószínűleg) depressziósoknak?
Figyelt kérdés
Azert mondom, hogy valószínűleg, mert nem diagnosztizáltak, de körülbelül 2 éve fennálló problemaim vannak amiket próbáltam megoldani de egyedül nem tudok, ezt most ismertem be magamnak. Nem latom az élet értelmet, állandóan szorongásaim vannak, nem tudok megbirkózni a múlt hibáival es nem érzem hogy akarok élni, nincs kiút es folyamatosan sírok. Szeretnem elvégezni az agykontrollt de nem tudom hogy nekem ajánlott-e, vagy mindenképp pszichológushoz kell fordulnom.2018. jan. 23. 12:20
2/5 anonim válasza:
Keress rá spirit . hu .Meditálj sokat és rendben leszel. Zsolti meditációi rendkívül jók. Vannak ingyenesen letölthető anyagok is. Vágj bele és minden rendben lesz.
3/5 anonim válasza:
a szomorúság nem depresszió, még akkor se ha sokáig tart.
Az életkedv hiánya sem depresszió, hanem unalom és céltalanság.
Mennyi szabadidőd van?
Mennyi idődet töltöd rendezetlen szándékokkal?
Ez azért lényeges, mert a tudati entrópia fellép ha nincsen szándék ami rendezze a tudatot.
vagy ahogy a régi mondás tartja. A léha lovakat az ördög fogja be.
Erről szól a Flow Csíkszentmihályitól.
A pszichológus abban tud segíteni hogy neki kifejezheted amit érzel.
A depresszív érzésnek az elnyomás és a kifejezés hiánya az oka Feldmár András szerint. Ő 40 év tapasztalatával azt állítja hogy nincsen depresszió.
4/5 anonim válasza:
Ez nem feltétlen depresszió. Lehet csak egyszerűen nincs életkedved. (nekem sincs)
5/5 anonim válasza:
Hasonló lehetett az állapotom, mikor én voltam tanfolyamon és sajnos nem voltam befogadó annyira, mint amennyire kellett volna. Sokkal hasznosabb, ha céllal érkezel az ilyen tanfolyamra, ha 0 életkedvvel vágsz bele, nem fogod olyan mértékben hasznát venni, mert te sem akarod teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!