Agykontrollal lehet hatni másra?
Figyelt kérdés
Mármint nem úgy, hogy tegyen meg nekem valamit, hanem mondjuk az idegbeteg anyámat lenyugtatni, hogy ne üvöltözzön mindenért.2010. jún. 3. 17:32
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom. :) Kezdő AK-s vagyok még, de természetesen soha nem használnám olyasmire, amivel ártok másnak.
2010. jún. 9. 18:20
12/17 BlackSword válasza:
Egyáltalán nem lehet ilyet csinálni... Ez csak mese habbal... Szerinted megvágtak volna épterv alapjaiból??? Vagy bárkit megvágtak volna??? Naugye... Ilyen nincs...
13/17 anonim válasza:
Aki a gyakorlatot leírta, annak van igaza, ezt szerettem volna én is írni, de szerencsére valaki nagyon gyönyörűen megtette előttem. :)
Még annyival kiegészíteném, hogy ha úgy érzed, hogy esetleg terád nem hallgatna, hogy ha van olyan személy akinek ad a véleményére, képzeletben bújj a bőrébe és úgy beszélj vele, ahogy ezt leírták neked az előbb és akkor még hatásosabb. Ne hallgass senkire, ez működik. Különben meg nem tudom, minek írogatnak ebbe a témakörbe olyanok, akiknek semmi keresnivalójuk itt.
14/17 A kérdező kommentje:
Ez is jó ötlet. :) Azt tudom, hogy az AK működik, csak még nemrég kezdtem, de azért haladok.:)
2010. jún. 10. 10:44
15/17 anonim válasza:
Manipulálni nem lehet, kérni igen.
16/17 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmire gondoltam. Nem akarok manipulálni senkit. Amúgy megpróbáltam, "elmondtam" neki alfában, hogy miért lenne neki is jobb, ha lenyugodna, illetve elképzeltem többször, hogy normálisan viselkedik, és mintha tényleg hatott volna rá, most sokkal jókedvűbb, fele annyiszor sem akad ki. Bár lehet én magyarázom bele. :)
2010. jún. 15. 14:24
17/17 anonim válasza:
Lehet, mert én minden ilyesmi nélkül kezdtem bízni a nyugalmamban és mások józanságában. És amióta nem csatlakozom be a játékaikba, azóta nincs ki beljebb vigye őket az önfeledt duzzogósdiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!