Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontroll. Hogyan csináljam,...

Agykontroll. Hogyan csináljam, mi a lényege?

Figyelt kérdés
Neten keresgéltem róla, de igazán hasznos linkeket nem találtam, ezért gondoltam, hogy írok ide. A kérdésem az lenne, hogy az agykontroll egyáltalán miből áll? Én úgy tudom, hogy amit gondolunk, az teljesül. De mindezt hogyan? Egésznap arra az egy dologra koncentráljak, amit szeretnék ha megvalósulna, vagy valamiféle meditáció is szükséges hozzá? Sikerélményeket is szívesen olvasok :) Köszönöm
2010. máj. 30. 19:56
 1/6 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Az agy magától is lemegy alfába sokszor de kis időre és különösen alvás előtt és után vagy bambuláskor. Ha ekkor képzelsz el dolgokat, amiben hinned is kell és vágynod is rá, akkor az jó eséllyel elkezd megvalósulni.

A legjobb lenne a tanfolyam vagy min. a könyv.

Egyre több sikert kívánok!

2010. máj. 30. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon nagy pénz az agykontrol. És nem hozza meg a várt eredményt, mert nem úgy van, hogy csak gondolnod kell, és megteljesedik. Ez tuképpen félremagyarázás. Jó az agykontrol, de nem való akárkinek. Képzeld csak el, hogy ha a sok gonosz agykontrolra járna, és a gonosz gondolataik mind megvalósulnának.
2010. máj. 30. 20:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyszer voltam egy ezoteriával foglalkozó személynél, aki elmondta, hogy nagyon vigyáznom kell arra mit kívánok, mert teljesül. Ezt meg is tapasztaltam többször, de úgy gondolom az agykontroll útmutatást adna, hogy mégis miért és hogyan történik ez, és fejleszthetném a tudásom.
2010. máj. 30. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik hozzászóló eszement nagy baromságokat írt, látszik, hogy fogalma nincs az egészről.

Az is butaság, hogy amire gondolsz, az biztosan teljesülni is fog. Nem csak ennyi kell a dologhoz. A legfontosabb, hogy az erős érzelmek azok, amelyek magunkhoz vonzzák azokat a dolgokat, amikre vágyunk vagy amikre sokat gondolunk. Negatív példám a félelem lenne erre. Ha nagyon félünk valamitől, vagy valami nagyon aggaszt minket, az már képes megtörténni az életünkben, de általában a dolgok nem "szóról szóra" történnek meg velünk, csak szimplán magunkhoz vonzuk a negatív érzelmekkel a negatív dolgokat. (Személyes tapasztalatom. Hosszú hetekig napi szinten meditáltam 2* is, minden nagyszerűen ment körülöttem és a munkahelyemen, most néhány hétig nem meditáltam, a felhők máris gyülekeznek a fejem felett, valahogy egyik problémát követi a másik)

Én azt javasolnám, hogy olvass el néhány könyvet és ha felkelti igazán az érdeklődésedet, menj el egy tanfolyamra. Én így csinálom. Már sok könyvet elolvastam a témával kapcsolatban, már gyakorlom is, intenzíven benne vagyok a témában és sikerélményeim is vannak. A tanfolyamot már beterveztem a köv. időpontra ami ki van írva ebbe a városba, ahol lakom.

Egyébként az agykontrollt meditatív állapotban kell végezni. Lehúnyt szemmel kell ellazulni, így jutol el az alfa állapotba, ezt úgy hívjuk, hogy szintedre mész. Dinamikus meditációnak nevezzük, amikor nem csak a kikapcsolódás és a stresszlevezetés a lényeg, hanem a problémák megoldása és a vágyak megvalósítása is. Vagyis ez a fő feladatunk vele.

Az agykontroll szinte bármire alkalmazható: gyógyításra, távgyógyításra, önbizalmad növelésére, stressz levezetésére, célok megvalósítására, eltűnt dolgok megtalálására, koncentrációs képesség és memória fejlesztésére is, és főleg az intuíció fejlesztésére..stb.

Lehet meditálni vezetett meditációs gyakorlatok alapján is, amikor Cd-n hallgatod az utasításokat, alatta kellemes lágy, nyugtató zene szól. Én ezeket nagyon szeretem. De lehet enélkül is meditálni. Lehet ülve vagy fekve, de a nagyon profik még nyitott szemmel is tudnak úgy, hogy közben a munkahelyükön vannak és senki sem veszi észre.

A Silva féle meditációknak a lényege a vizualizálás, vagyis amikor képpé alkotod a vágyadat, a megoldandó problémát. Természetesen az agykopntroll nem csak ennyiből áll, meg vannak a különböző technikák, mit hogyan kell csinálni, bizonyos fajta problémákat hogyan kell kezelni.

Én nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a tudásra, remélem te is észre fogod venni a benne rejlő nagyszerű lehetőségeket.

Ajánlanám az alábbi két oldalt: www.agykontroll.hu

Ezen az oldalon mégtöbb infó: www.esettanulmányok.hu

2010. jún. 1. 15:59
 5/6 anonim válasza:
100%
nekem az az igazság hogy a ébresztôóra nélküli, idôzített ébredés már megy. este elalvás előtt elmondom magamba 3x hogy 7:00-ra fel fogok kelni és mindig úgy ébredek fel hogy 6:59. mindig is hittem az agykontrollba...
2010. jún. 15. 18:19
 6/6 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

A lényeget itt is megtudhatod 1,5 óra alatt:

[link]

2010. jún. 15. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!