Hogyan találjam meg az elveszett tárgyat?
Sziasztok! Tudom, hogy hülyén hangzik, de remélem lesz rá megoldás.. Kb. 2 éve kaptam a barátomtól egy plüss kacsát, ami nekem nagyon fontos, és nyilván viszem magammal nyaralásra vagy akárhová utazunk. Kb. 10 napja jöttünk haza a balatoni nyaralásból, amikor is vittem magammal persze. Pakoláskor minden részét átnéztük a szállásnak, és biztos, hogy nem maradt ott semmi. Nyaralás után anyukámhoz jöttünk haza, nem is voltam apumnál, tehát a táskámat idehoztuk, viszont egyszerűen nincs benne a plüssöm. Átnéztem minden részét a szobának, a táskámnak, de egyszerűen nincs benne és teljesen kétségbe vagyok esve, mert hát ha totál üres volt a szállás, utánunk ment másik család és a tulaj is atnézte, akkor szóltak volna ha találnak valamit, de biztos, hogy nem maradt ott semmi, a kocsiból pedig a házig nem lehet elhagyni, tehát biztosan itthon kell lennie. Esetleg még apumnál a tárolóban belekerülhetett a takarók vagy bármi közé. Valakinek esetleg sikerült agykontrollal vagy valamilyen úton-módon előkerítenie egy elveszett fontos tárgyát?
Kérlek segítsetek, tudom őrültségnek hangzik, de nekem ez nagyon fontos.
17/l
Nemlehet, hogy elrepült délre? :D
Viccet félretéve, én ilyenkor megpróbálom felidézni azt az utolsó képet, amikor láttam az adott tárgyat és végigvinni, hogy mit csináltam vele (mintha csak egy mozi lenne, amit újranézek). Sokszor be szokott ilyenkor ugrani, hogy mit csináltam az adott tárggyal.
Elsőnek igaza van, próbáld végiggondolni, hogy mikor és hol láttad, volt utoljára a kezedben. Elalváskor gondolj rá, használhatod a pohár víz technikát is.
Lehet már eszedbe is jutott! Remélem megtalálod a kacsád :)
Apukamnal a taroloban, belecsomagoltam a halozsakomba (sok eszem van)
Na mindegy szoval nagyon orultem mikor megtalaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!