Ha agykontroll segitségével meg lehet nagyobbitani a mellet, akkor a himvesszőt is meg lehet növesteni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 20:40
11/28 anonim válasza:
Peeersze, biztos a plasztikai sebészek és fitneszedzők óriási, világméretű összeesküvésének része, hogy elterjesztették, hogy ez nem igaz.
Szerintem valóban 90%-kal többet tudsz kihozni az agyadból, de azt csakis szellemi energia formájában. A mellnövesztés, ugyan már...de ne egymással vitatkozzunk, a kérdezőnek válaszoljunk. :)
12/28 anonim válasza:
én a kérdezőnek válaszoltam, hogy lehetséges.
de nem ilyen egyszerű. évekig kell tanulni az agykontollt.
és sok más dologra is képes lehetsz még, amiben ezen az oldalon mindig lehurrognak.
de nem győzöm hangsúlyozni, nagyfokú kitartás és állandó gyakorlás kell hozzá.
13/28 anonim válasza:
Hát volt aki levágott ujjpercét növesztette vissza agykontrollal, akkor a micsodáját miért ne tudná. :D
14/28 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy van elég hited, kitartásod és türelmes és elégé akarod akkor próbáld meg, de csak akkor ha tényleg képes vagy elhinni. Aztán ha működik akkor írd már meg az esettanulmányt is légyszi. Ne futkosson is sok agyament aki a farokmérete miatt aggódik, különben meg tök jó pasi.
15/28 anonim válasza:
...avtídrof kasc ,azssiv mettetzsevön temejef ttogável a nÉ
16/28 anonim válasza:
Agyf...t kapok néhány választól :D
17/28 anonim válasza:
Asszem a spektrumon volt egy műsor, de lehet más adón, nem is olyan rég. Bár ki tudja, lehet csak ismétlés volt, olyan sokat ismételnek. A címére se emlékszek sajna, de a lényeg: Volt benne egy fószer, aki sertés hugyhólyagból kinyert porrá őrőlt anyaggal kenegette a levágott hüvelykujjának a csonkját, és az szépen visszanőtt, persze nem két hét kellett neki hanem kb 1 év. Valami sejtközi anyag. Így csinálják a gyíkok is, ugyan ezzel az anyaggal. Csak ők maguknak termelik. Ez elvileg mindenkiben megvan, de csak sérülés esetén termelődik, épp annyi amennyi a foltozásra kell. Ebből kiindulva, hogy te is meg tudod termelni, miért ne tudnád AK-val serkenteni ennek az anyagnak a termelését is ott lent? Vagy épp mellben? Persze nem ezt kell elképzelni, hanem a célt. Csak arra célzok, hogy a szervezeted képes rá, csak kérni kell... :) Sok sikert.
18/28 anonim válasza:
Nem éri meg az agykontrollal mert vannak sokkal hatásosabb és gyorsabb módszerek! Akit érdekel irjon
19/28 anonim válasza:
Csak nem a faroktréningre gondolsz mint gyorsabb és hatásosabb módszer?
20/28 A kérdező kommentje:
En is lattam, A repulogep rotorja vagy mije vagta le az ujja veget ugye? Discoveryn volt.
2010. máj. 25. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!