Ha a TITOK segítségével lett egy gyönyörű kertes házam, jó autóm, könnyű életem, akkor mégsem működik? Vagy hogy van ez?
Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt az agykontroll, meg a titok.
SOkmindent betudtam vonzani.Az elején kisebb dolgokat, majd egyre komolyabb dolgok lettek.
Amikor ezt használni kezdtem, minden könnyű lett az életemben.megszűnt a stressz,minden gond nélkül megoldódott.
Mióta meg van mindenem, már nem tudok olyan dolgot, amit elszeretnék érni, mert amit kitűztem, az mind megvan.
Így kicsit üres az életem.
Ha nálam működött a Titok és az agykontroll, akkor hogy hogy mások nem tudják használni?
#TITOKsecret
2017. júl. 20. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!