Hogy tudnam az Agykontroll segitsegevel az orrom meretet es formajat megvaltoztatni? Aki nem hisz benne legyen szives nem irni ide.
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 16:50
11/20 anonim válasza:
Csapj rá egy nagyot az Agykontroll-könyvvel! Tuti a hatás!
12/20 anonim válasza:
utolsó jó vagy(y):D
Neharagudj kérdező,de ezt a kérdést biztos nem komolyan kérdezted:P
ez fájt..xd
13/20 anonim válasza:
hát az agykontroll ha ilyenekre jó volna, akkor mindenki azt akarná, hogy holnap ő legyen angelina jolie vagy brad pitt pl. és másnap felkelsz és átvarázsolódsz..:D
14/20 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Húsz éve ismerem az agykontrollt, és állítom, hogy az ilyen kérdésekre van többféle standard válasz a tanfolyamon, azt kell követni.
Mivel tartok tőle, hogy a kérdező (és a válaszolók egy része) hülyét akar csinálni belőlünk, ezért maradjunk ennyiben.
15/20 A kérdező kommentje:
utolso valaszolo! en azert kerdeztem mert erdekel.
2010. máj. 21. 20:57
16/20 anonim válasza:
különben agykontrollal lehet pl. mellett növeszteni felnőttként is, ismerek olyat, akinek sikerült, fogyni, talán nőni, nem tudom, az biztos szerintem, hogy azért a csontjainkat nem tudjuk átformálni vele. tehát orrformát szerintem kizárt, hogy meg lehessen változtatni. esetleg ha nagyobbat akarsz, talán, ha nagyon gyakorlott vagy, elérheted, hogy megnőjön. nem tudom.
17/20 A kérdező kommentje:
Igen, noveszteni akarom.
2010. máj. 22. 19:37
18/20 anonim válasza:
Te áruld el légyszíves milyen orrod van ?
Gondolom te raktad fel azt a kérdést is hogy meddig fog nőni az orrunk .
20/20 anonim válasza:
javaslom végezz el egy pár agykontroll tanfolyamot kezdésnek. ott kiderülnek képességeid. és kitartásod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!