Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan tudnék a leghatékonyabb...

Hogyan tudnék a leghatékonyabban felkészülni a szóbeli vizsgára?

Figyelt kérdés
A tételek tudom naggyából, előtte átolvasom, után csak akadozva tudom elmondani, a többségét. Szerdán lesz a vizsga. Hogy tudnám addig tökéletesíteni a tudásom?
2010. máj. 21. 12:44
 1/6 anonim válasza:
100%

Próbáld meg úgy elképzelni mintha csak órán felelnél,ha tudod akkor meg még jobb igaz olyankor mindenki izgul és mindent elfelejtet.Sok sikert.

Én is most vizsgázok úgyhogy együtt érzek veled.

2010. máj. 21. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egész álló nap mondogasd és annyira benned lesz mint ha csak beszélnél, és nem fogsz akadozni ha betűről betűre tudod
2010. máj. 21. 13:49
 3/6 anonim válasza:
100%
Szerintem ne szóról szóra tanuld meg! Legyen mindegyikhez ötleted, hogy mind mondanál, és a saját szavaiddal és saját mondataiddal mond el a témát. Persze egy két bonyolultabb szerkezettel betanulhatsz...de hidd el ha vizsgán véletlen elakadsz valahol, nem tudom hogy folytatódik a mondat szó szerint, akkor összezavarodsz és ez súlyosabb annál, mint hogy szabadon beszélsz, nincs teletömve nehéz grammatikai szerkezettel Sok sikert!
2010. máj. 21. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akár de pont azért tanulja meg hogy ne akadjon meg, egyébként nem is lehet úgy tanulni hogy nem tudod mit tanulsz
2010. máj. 21. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Először is áll hozzá pozitívan és tartsd azt a szemed előtt, hogy a jegyed múlik rajta és minél jobban adod elő magadat annál jobban fog menni!! Játszd el a vizsgát ,írd le cetlikre a tételeket keverd össze őket, húzd ki és kezd el hangosan felmondani valakinek, vagy csak magadnak!

Ne magolj!Mert ha belekérdeznek vagy elfelejtesz egy szót, akkor borul a szóbelid!Vázlatpontokba szed a lényeget és azokat tanuld meg, így biztos nem akadsz el és a vizsgádnak lesz struktúrája, ami a legfontosabb, hogy HIGGY MAGADBAN!Sok szerencsét!

2010. máj. 21. 20:02
 6/6 anonim válasza:
100%
Ha több időd van, vagy lesz felkészülni egy vizsgára akkor előtte érdemes egy kis tanfolyamot elvégezned. Van egy olyan, amivel a jobb agyféltekéd segítségével úgy tudsz villámgyorsan átolvasni könyveket, tételeket, hogy időt spórolsz és mellette kb. a 70%-a meg is marad. Ez egyáltalán nem hasonlít a magoláshoz és még a hagyományos tanulásmódszertanhoz vagy (iskolában tanult) olvasáshoz sem. A neve Villámolvasás, amit Paul Scheele fejlesztett ki. Nézz utána, állítólag érdemes mert hatékony. Én is mostanában próbálgatom, bár nekem sem a vizsgaidőszakom közepén kéne kísérleteznem.. Azért remélem tudtam segíteni! Egy kalappal!
2010. máj. 21. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!