Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal segítette elő...

Agykontrollal segítette elő már valaki a fogantatást?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 15:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen, hiszen úgy fogant Jézus is.
2010. máj. 20. 15:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Én épp ezen ügyködöm :)De hogy válaszoljak a kérdésre igen volt már aki elősegítette a fogantatást agykontrollal.
2010. máj. 20. 15:47
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi, értem amit írni akarsz, de én nem erre vagyok kíváncsi
2010. máj. 20. 15:48
 4/11 A kérdező kommentje:
15.47. Én is erre gyúrok most elmetükre technikával. Csak jó lett volna pozitív tapasztalatokat olvasni, mert ezzel a témával kapcsolatban kevés az agykontrollos sikersztori.
2010. máj. 20. 15:49
 5/11 anonim ***** válasza:

sajnos konkrétan a kérdésre - magamra nézve - nemmel tudok felelni.

Viszont fontosnak tartom elmondani, hogy mindaddig nem sikerült megfogannom, amíg nagyon akartam és minden körülötte forgott.

De!! abban a "pillanatban", amikor azt hittem, kifutottam az időből és elfogadtam azt, rögtön jött.

2010. máj. 20. 16:01
 6/11 anonim válasza:
Én kb. egy hónapja voltam agykontroll előadáson. Azt hallottam, hogy nem is egy embernek sikerült már. Az elmetükre jó módszer, az előadó is ezt ajánlotta... Szóval sok sikert. :)
2010. máj. 20. 16:05
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 20. 16:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a szülésre készültem agykontrollal.

4 és fél óra alatt, szinte nulla fájdalommal hoztam világra a kisfiamat.

Minden fejben dől el.

2010. máj. 20. 16:35
 9/11 anonim ***** válasza:

"Én épp ezen ügyködöm :)De hogy válaszoljak a kérdésre igen volt már aki elősegítette a fogantatást agykontrollal."

Én írtam ezt.

Én is értem mit akarsz itt olvasni ,bocs ,hogy írtam. Ha tapasztalat kell olvasd el az agykontroll.hu siker menüpontban leírt tapasztalatokat na abban találhatsz pár fogantatási sikert. Sok sikert.

2010. máj. 23. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

a fogantatáshoz méh és élőképes sperma kell...sztem ezzel nem lehet :S segíteni meg sok szex és kész :D

am meg jézus nem agykontrollal volt hanem Isten közreműködött benne de mind1 xD

meg én úgy tudom h ha vki be beszél magának vmit akk úgy tűnik mintha az lenne...

pl tiniknél van az h bebeszélik maguknak h terhesek és nő a hasuk de nem attól mert gyerek van benne :S ezt nem tudom h :D elég sok mindent nem tudunk az agyról :)

2010. máj. 23. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!