Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Meditálok pár hete napi...

Meditálok pár hete napi szinten. Mi történhetett? Teleportáltam a lelkem?

Figyelt kérdés
A vezetett meditációban olyan is van, hogy homokos tengerparton kell elképzelnem magam, míg lebegek. Esténként csinálom, a meditáció tartalmát senki sem tudja rajtam kivül, ma reggelre az egész lepedőm, takaróm homokszemcsékkel lett tele. Mi lehet ez? Létezik rá racionális magyarázat? NEM KAMU! Bár ezt én sem hinném el...

2017. jún. 24. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Homokos lettél és összeszemetelted vele az ágyat.
2017. jún. 24. 17:46
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

ha neked jó hogy kamázol nyugodtan csináld.

de az élet sokkal érdekesebb annál minthogy kitalálj történeteket.

2017. jún. 24. 18:06
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Miközben a lelked távol járt, Sandman befeküdt az ágyadba és jól megcsinált téged. Nem szégyen, ez a meditáció velejárója.
2017. jún. 24. 18:07
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Te nagyon hüje vvagy kérdezö.
2017. jún. 24. 20:29
 5/12 anonim ***** válasza:
37%
A Wayne világa című filmből vedted ezt?
2017. jún. 25. 00:55
 6/12 anonim válasza:
Fotó?
2017. jún. 25. 09:06
 7/12 anonim válasza:
Ez engem is érdekel!!
2017. jún. 25. 12:54
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
A kérdező egy troll ha nem jöttetek volna még rá, főleg a nagybetűs nem kamu! mondatából... :D
2017. jún. 25. 14:55
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem kamu,bár szerencsére vannak értelmes emberek is oldalon, ezúton is köszönöm Csicskynek.

Tudom, hogy hihetetlennek tűnik, de azelőtti nap este semmi sem volt, másnap reggelre meg igen.

Megértelek titeket, fordított esetben én sem hinném ezt el.

2017. jún. 25. 17:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük félre, hogy a lélek a legelfogadottabb értelmezés szerint egy antimateriális esszencia, ami nincs kapcsolatban a fizikai világgal (még a homokkal sem!).

Ha a történeted valós, egy geológus valószínűleg meg tudja állapítani, hogy a homok a Kárpát-medencéből származik-e. Az uralkodó homoktípus nálunk a pannon homok, mely jóval alacsonyabb obszidiántartalommal rendelkezik, mint a tenger -és óceánparti homokok.

Nyilván nem szabadultál meg a metafizikai jelenésed bizonyítékától, így kíváncsian várjuk a vizsgálat eredményét!

2017. jún. 27. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!