Meg akarok ismerni valakit, hogyan vonzzam be a találkozást?
Figyelt kérdés
Állandóan ra gondolok, azt mar bevonzottam korábban, hogy onnantól mindenhol ot láttam. De csak kocsiból. Most egy szinttel feljebb kellene lépni. Szeretnem megismerni személyesen. Ezt hogyan vonzzam be, vagy mit csinaljak?2017. ápr. 20. 01:33
1/10 anonim válasza:
Csinálj egy névjegykártyát azzal az elérhetőségeddel, amin szeretnéd, ha felhívna.
Menj el arrafele gyalog, hogy oda tudj lépni hozzá!
Készülj fel valamilyen mondattal, ami felkelti az érdeklődését és add át neki az elérhetőségedet!
A nevét tudod? Máshogy felkeresni nem tudod?
Nem tudnád egyszer követni az autóval és ahol kiszáll, megszólítani?
2/10 A kérdező kommentje:
Tudom a nevét :) Azt nem, hogy hol lakik, csak nagyságrendileg. Közösségi oldalon nem akarom... Nem tudom, hogy van e valakije, kép nincs kinn nőről. Ezért macerás, mert ha foglalt akkor nyilvan nem kell. Dehát ezt nem tudom, ezért kellene megismernem valahogy. :)
2017. ápr. 20. 02:04
3/10 anonim válasza:
Hát figyelj, ha még egy érdekes ismerkedő üzenetet sem tudsz neki írni, akkor eláshatod magadat szerintem.:)
4/10 A kérdező kommentje:
En vagyok a bő egyrészt, másrészt elvileg elvált, gyakorlatilag nem tudom. Igy azert meredek lenne írogatni.
2017. ápr. 20. 17:06
5/10 anonim válasza:
Koncentrálj az emlèkère ès arra az èrzèsre amit kiváltott belőled.
6/10 anonim válasza:
Én is nő vagyok, és még sosem lett belőle kapcsolat, amikor én vártam arra, hogy a férfi lépjen. Még mindig érintetlen lennék, ha így viselkedem, ahogy te.
Szóval tartom az előző állításomat.
7/10 A kérdező kommentje:
Utolso: hogy csinálod? Írni szoktál, vagy oda mesz hozza? :)
2017. máj. 9. 01:19
9/10 A kérdező kommentje:
Mondj valami konkrétat kérlek!!!! :)
2017. máj. 11. 01:25
10/10 anonim válasza:
Mondtam az 1. és a 3. hozzászólásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!