Agykontrollal foglalkozó könyvet keresek. Tippek?
Szia! Nem tudom, hol élsz, ám szerintem minden nagyobb városi könyvtárban van néhány példány agykontroll könyvekből. Akár Agykontroll, akár Agykontroll ultra, vagy Agykontroll mesterfokon címmel. Árat sajnos nem tudok, mert nekem tanfolyami kézikönyvem van. Ha még nem igazán ismered a témát, szerintem ne az ultrával kezdj. Az Ultra főként betegségekkel és azok gyógyításával foglalkozik.
És amit még ajánlani tudok, az a Most hatalma című könyv Eckhart Tolle-tól. Az agykontroll látásmódjával rokon a könyv témája. Jól rámutat, mennyire nem él a mai ember a valódi jelenben, és ezzel teljesen feleslegesen vetít előre negatívumokat a maga számára. Szép és tanulságos könyv szerintem.
Jó olvasgatást, és jó egészséget neked és kisfiadnak is.
Joseph Murphy: Tudatalattid csodálatos hatalma
ugyanazzal foglalkozik, mint a többi agykontrollos könyv :D
árat sajnos nem tudok mondani... :S
vagy Ester és Jerry Hicks: Kérd és megadatik
mondjuk ez már kicsit mélyebben megy a témába... ezt talán kicsit később olvasd el.
2790 Ft
Louise L. Hay - Éld az életed
(Édesvíz kiadó)
Agykontrollos könyveket sajnos a könyvesboltokban mostanában alig lehet kapni, de a www.agykontroll.hu oldalról meg lehet őket rendelni. A könyvek kb. 1800 Ft körül vannak, szóval nem vészes az áruk.
Az agykontrollt először a Silva könyvekkel lenne érdemes kezdeni. Van egy könyv, ez José Silváról szól, és megismertet vele és az agykontrollal. A címe: Az agykontroll megteremtője, azt hiszem.
Ha egyelőre érdeklődsz az agykontroll iránt, akkor ajánlanám a Hétköznapi csodák agykontrollal című könyvet, ebben sikertörténetek vannak.
Ha esetleg vannak lelki problémáid, vagy legalábbis kicsi az önbecsülésed, önbizalomhiányos vagy, akkor nagyon tudom neked ajánlani Kassai Csilla: 5-ről 6-ra könyvét. Nagyon jó. Ez az agykontrollon és a vonzás törtvényén alapszik. kb. 3500 Ft, ha a neten rendeled + a postaköltség.
Az oldalon lehet csemegézgetni, az érdeklődésednek legmegfelelőbb könyvet megtalálni. Sok féle témában találsz agykontrollos könyveket, Cd-ket is lehet rendelni.
Nekem a cd-k nagyon bejöttek.
Az e-mail írójának:
Nem tudok jelszót...
Nekem a sima agykontroll könyvhöz nem kellett, az nem védett, sajnálom:(
Köszönöm!
Amúgy közben sikerült jelszót szerezni: pengecsk
ha valakinek kéne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!