Ezek az interneten terjedő hipnózis hanganyagok a youtubeon szerintetek működnek? Kipróbáltam.
Énnnn alapvetően hiszek ebben a hipnózis dologban... csak... valamennyire mégsem. Gondoltam egye fene, hátha segít, kipróbáltam. Hát ömm.. annak ellenére hogy bizakodtam, az ég világon semmi sem történt.
-Amikor olyanokat mond hogy pl "és most felemeled a kezed" Abszolút nem éreztem semmi késztetést arra h felemeljem, de aztán úgy voltam vele, na jó, csinálom amit mond, hátha történik valami..(nem történt)
-Vagy amikor végig azt szajkózza, hogy lejjebb és lejjebb zuhansz... ööö hova? Egyáltalán nem érzek semmit, próbáltam én koncentrálni elengedni magam, de a legkevésbé sem tudtam lemenni semmilyen tudatállapotba..
-Aztán persze a szokásos szöveg, hogy ha felébredek, minden jobb lesz. Mi történt amikor "felébredtem"? Természetesen semmi, leszámítva azt, hogy tiszta fáradt és elunt lettem amiért egy fél óráig mozdulatlanul kellett heverésznem..
Vajon velem van a baj? Van valami ami miatt nem tudok lemenni a tudatalattimba?
Vagy a netes hanganyag nem elég hozzá?
Vagy így összességében ez az egész hipnózis dolog egy nagy humbug?
Volt már nektek ezzel kapcsolatos tapasztalatotok? Mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!