Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ezek az interneten terjedő...

Ezek az interneten terjedő hipnózis hanganyagok a youtubeon szerintetek működnek? Kipróbáltam.

Figyelt kérdés

Énnnn alapvetően hiszek ebben a hipnózis dologban... csak... valamennyire mégsem. Gondoltam egye fene, hátha segít, kipróbáltam. Hát ömm.. annak ellenére hogy bizakodtam, az ég világon semmi sem történt.

-Amikor olyanokat mond hogy pl "és most felemeled a kezed" Abszolút nem éreztem semmi késztetést arra h felemeljem, de aztán úgy voltam vele, na jó, csinálom amit mond, hátha történik valami..(nem történt)

-Vagy amikor végig azt szajkózza, hogy lejjebb és lejjebb zuhansz... ööö hova? Egyáltalán nem érzek semmit, próbáltam én koncentrálni elengedni magam, de a legkevésbé sem tudtam lemenni semmilyen tudatállapotba..

-Aztán persze a szokásos szöveg, hogy ha felébredek, minden jobb lesz. Mi történt amikor "felébredtem"? Természetesen semmi, leszámítva azt, hogy tiszta fáradt és elunt lettem amiért egy fél óráig mozdulatlanul kellett heverésznem..

Vajon velem van a baj? Van valami ami miatt nem tudok lemenni a tudatalattimba?

Vagy a netes hanganyag nem elég hozzá?

Vagy így összességében ez az egész hipnózis dolog egy nagy humbug?

Volt már nektek ezzel kapcsolatos tapasztalatotok? Mi a véleményetek?

2017. jan. 22. 20:49
1 2
 11/20 homo ludensz ***** válasza:
Az akit orvosilag nem szabad hipnotizálni gondolom hogy azt kellően, szakmailag megindokolt esetként tarják nyilván. Az pedig hogy ki hogyan hipnotizálható,itt szokás az erős akaratra hivatkozni csak a színpadi hókusz-pókuszra értendő. Amikor valakinek elmondják hogy gyógyítás céljából hipnotizálják akkor az ő együttműködésére is számítanak,így elvárják hogy partnerként fog működni.
2017. jan. 24. 09:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Te bízol wikiben? A gyakorlat mást mutat.
2017. jan. 24. 10:19
 13/20 anonim válasza:
A netes hipnózis során nem is tud úgy ellazulni az ember. Ahogy írták is már, ez egy előre programozott dolog. Nem látja senki a reakcióidat. Valamint nem veszélytelen, hiszen az ilyen állapotba való kerülés után, ennek megvan a sajátos kilépési módja. Ez segít újra a valóságba kerülni. Szépen fokozatosan. Ha ilyesmit szeretnél végezni otthon, akkor inkább a meditáció ajánlom neked. Ott is fontos a fokozatos visszatérés, ha eltudsz jutni arra a szintre, amikor teljesen kikapcsolsz.
2017. jan. 27. 08:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Valóságba kerülni? :D
2017. jan. 27. 09:23
 15/20 anonim válasza:
Mivel a hipnózis során egy tudatmódosult állapotba kerül az ember, igen. Ez egy alváshoz hasonló állapot, ha úgy tetszik utánna az ember felébred.
2017. jan. 27. 10:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Akkor nyilván most is alszol :D
2017. jan. 27. 10:27
 17/20 anonim ***** válasza:
A hipnózishoz senkit sem kell elaltatni.
2017. jan. 27. 10:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Vègülis ez csak tapasztalat
2017. jan. 27. 10:29
 19/20 anonim válasza:
Ha bizonyos dolgok ismerete alvás, akkor igen, mindig.;)
2017. jan. 27. 10:29
 20/20 anonim válasza:
13, 15, 19, valamint ez a válasz tőlem ered. Nem írtam, hogy bárkit is el kellene altatni. Nem tudjátok értelmezni a mondatokat? Ismétlem ALVÁSHOZ HASONLÓ. Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor még nem alszik az ember, de már nincs is úgy tudatánál.
2017. jan. 27. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!