Agykontrollal sikerül alacsonynak maradnom?
Figyelt kérdés
Nem akarok magas lenni most olyan 160 cm vagyok, de anyám is meg apám is magas.. de engem nem érdekel nem akarok magas lenni.:D mit gondoltook hogy ha elképzelem hogy alacsony leszek és annak érzem magam mindig akkor az maradok? 14/L2010. máj. 5. 16:31
1/11 anonim válasza:
Hát kétlem...de azért próbálkozz. ×D
2/11 anonim válasza:
az agyunk sok mindenre képes. akár erre is.
az a baj, hogy ezt nagyon sokat kell tanulni szerintem, hogy össze is jöjjön.
de a pozitív hozzáállás mindenképpen jó. lehet, hogy akkor ha igazából tudatalatt is bebeszéled magadnak, hogy márpedig te alacsony maradsz, tényleg úgy lesz.
sok sikert.
3/11 anonim válasza:
Ha megingathatatlanul eldöntötted és képes Vagy elhinni úgy sikerül.
4/11 anonim válasza:
Majd utólag megmondjuk! Ha nem sikerül, nem akartad elég erősen...:)
6/11 anonim válasza:
hát...szerintem ha 14 évesen vagy 160 akkor nagyobb korodba se leszel 190 :D
7/11 anonim válasza:
szerintem az utolsóban van valami. 14 évesen 172cm voltam. most 18 évesen 176
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!: ) Szerintem is sikerülni fog már eldöntöttem!
2010. máj. 5. 17:26
9/11 anonim válasza:
Persze! Ha nagyon erősen akarod még repülni is megtanulhatsz. Csak akarni kell ! ;)
10/11 anonim válasza:
Miért akarsz 160 cm maradni? Felszedsz pár kilót, és dagadtnak nézel majd ki, míg ha magasabb vagy, meg se látszik. Nem leszel örökké tini, 30 fölött meg szülés után könnyen meghíznak a nők, ami egyébként természetes folyamat. Csak nem mindegy, hány centihez hány kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!