Agykontrollal el lehet mulasztani a tenyérizzadást?
voltam tanfolyamon de még nem sikerült, és nagyon zavaró már, nem tudok mit tenni ellene
programozom programozom de semmi ...
Ezt elég nehéz lehet vizualizálni, hiszen minden negatívumot (a megszűntét az izzadásnak) nehéz.
Kérj tanácsot (a laborban, vagy pohárvíztechnikával).
Más: Miért zavar konkrétan az izzadás, biztos-e hogy kórosan izzadsz, nem reagálod-e túl?
A véleményemet befolyásoló tények:
Én úgy általában nagyon izzadok, de még nem is jutott eszembe, hogy programozzam.
Volt rég egy barátnőm, akinek izzadt a tenyere, de őt sokkal jobban zavarta, mint engem.
de nekem csak a tenyerem szóval máshol nem izzadok még nyáron se...de tenyerem és talpam nagyon
szó szerint csurog belőle szinte a víz
kellemetlen még egy sima kézfogás is
pedig nem stresszelek és... ez így van születésemtől fogva
anyukám testvérét műtötték emiatt és teljesen elmúlt de anya meg orvos is aztmondja nem komoly meg elmúlik
de gondolj bele még az is rossz ha valaki megfogja kezem, rosszabbá teszi mindennapjaimat
és mindig hideg és izzad :S
hideg kéz azt jelentheti részben hogy nem teljesen jó a kezed vérellátása (ez lehet akár cigitől)
de akár a sok izzadástól is előfordulhat a hideg kéz :)
nemtudom mitől izzadhat
soha nem gyújtottam még rá
20/L
nekem is ez van elegem van belőle
:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!