Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Erdeklodni szeretnek, ha...

Erdeklodni szeretnek, ha esetleg valaki ismeri a Scultz fele autogen treninget?

Figyelt kérdés
Egy relaxacio es stresszmanagement-auotogen trening csoport indul, s nem tudom eldonteni, hogy mennyire fer ossze az elveimmel ez a modszer...Ertem ez alatt, hogy mennyire fer ossze mondjuk egy kereszteny gondolkodassal...mivel ez is valamilyen szinten egy hipnozisos dolog valami...nem? Egy mas tudatallapotba kerules valamilyen szinten, ami segitsegevel, majd konnybben megoldod a mindennapi problemakat...

2016. nov. 15. 12:53
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ha római katolikus vagy akkor nem fér össze. Megváltozott tudatállapottal pedig csak óvatosan. Függetlenül attól, hogy keresztény vagy e.
2016. nov. 15. 13:04
 2/28 A kérdező kommentje:
Ismered ezt a modszert? mert en nem igazan...azert erdeklodom...Valami alfaba menesrol beszelt a csaj...meg, hogy szuggesztiok, s hipnotibils e valaki...Amugy unitarius vagyok. Annyira nem vagyok jartas ezekben az autogen trening dolgokban, de van egy olyan erzesem, hogy egy lere megy az agykontrollal, hipnozis, meditacios dolgokkal...
2016. nov. 15. 13:15
 3/28 anonim ***** válasza:
Eme módszert nem ismerem. De valószínű hogy igazad van , és hasonló elven alapul a többivel. Azt viszont nem tudom, hogy a te vallásod engedi e ezeket a módszereket.
2016. nov. 15. 13:26
 4/28 A kérdező kommentje:
Egy pszihoterapeuta, klinikai pszihologus es egy klinikai pszihologus tartja. Mikor utana olvastam valami olyasmit ertettem, hogy egyfajata autohipnozis feleseg, ami onellazitas celjabol van...Pl az elso oran amire elmentem ez volt: Be kellett hunynunk a szemunk, elkepzelni egy harangot, kozben a pszihoterapeuta mondta, hogy nyugodt vagyok, majd 6-7x, hogy a kezem nehez,miutan ujra: nyugodt vagyok. majd kinyitni a szemeket, okolbe szoritott kez, mely belegzes, kifujas. Majd lesz olyan gyakorlat, hogy a kezem meleg, majd a fejem huvos, pulzus, szivdobogasra gyakorlat, a napfonat gyakrolata, mikor a hasban erzel melegseget...igy kerulsz fokozatosan egy valamilyen allapotba, ami segit egeszseged megorzeseben es meg sokminden egyebben..aztan nem tudom... :/
2016. nov. 15. 13:35
 5/28 A kérdező kommentje:
S a lenyeg, hogy majd egyedul is barmikor magadnak ezt meg tudd csinalni...
2016. nov. 15. 13:36
 6/28 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy használ. De mentális betegségeknél előfordul, hogy az ellenkezője történik. Mint például agykontrollnál. Vallásod engedélyezi az ezoterikus dolgokat?
2016. nov. 15. 13:48
 7/28 A kérdező kommentje:
Valahogy ugy vagyok, hogy sajat meggyozodesbol sem szeretnem feszegetni az ezoteria hatarait.... Ugy gondolod, hogy ez mar valamilyen szinten az ezoteria hatarat surolja es nem egy egyszeru relaxacios modszer?
2016. nov. 15. 14:11
 8/28 anonim ***** válasza:
Valóban ebbe a kategóriába tartozik az összes ilyen módszer. Magasabb intelligencia. . . Nem jó vele szórakozni. De ez csak az én keresztény véleményem.
2016. nov. 15. 14:15
 9/28 A kérdező kommentje:
Ha jol ertem, akkor azon a velemenyen vagy, hogy barmi fele autogen trening, relaxacios mondszer, ami nem biciklizes vagy mondjuk tancolas, ami kikapcsol...az mar az ezoteria temakorebe sorolhato...?
2016. nov. 15. 14:22
 10/28 anonim ***** válasza:
Nem az én véleményem a fontos szerintem, hanem a keresztény tanítás tiltja az ezoterikus dolgokat. Mivel úgy tetted fel a kérdést . Pontosan nem ismerem a vallásodat.
2016. nov. 15. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!