Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tudatos irányítással meg...

Tudatos irányítással meg lehet szeretni valakit, aki iránt nem érez az ember túl sokat?

Figyelt kérdés
Elő lehet varázsolni az érzelmeket, ha azok nem jönnek maguktól?
2016. nov. 10. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. nov. 10. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nem varázslat vagy mágia, de meglehet, azok jönnek magunktól, de összefügg azzal, hogy milyen kapcsolatban vagytok egymással.
2016. nov. 10. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem úgy sikerült, hogy magamat alakítottam az adott személyhez. Így közös célokat tudtam alakítani, amibe már beilleszthető volt a személy, így inspirált azok elérése és kapcsolatot alakított a folyamat, ami által bekerült a szívembe.
2016. nov. 17. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudatosan nem.Az érzelmek vagy jönnek vagy nem. Az előfordulhat, hogy idővel megszereted valamiért.
2016. nov. 24. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem érzel valaki iránt túl sokat annak valami oka van. Párkapcsolatról beszélsz vagy barátságról? Nem kizárt, hogy ha megismered jobban megkedveled ha úgy állsz hozzá, hogy lássuk mi is az ami jó benne? De ha úgy érzed, hogy valamiért elzárkózó vagy és nincs kedved nyitni felé, mert nem tudod elfogadni akkor ne erőltesd.
2016. dec. 15. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!