Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Meik ez az oldal?

Meik ez az oldal?

Figyelt kérdés
Már nem emlékszem rá teljesen, de olyan volt, hogy gondolni kellet egy számra, és az meg kitalálta.egyszer itt az ezotéria kategóriában rakta ki valaki.
2016. okt. 19. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
2016. okt. 19. 18:51
 2/4 A kérdező kommentje:
De igen, nagyon szépen köszönöm, ment a zöld pacsi! ;-)
2016. okt. 19. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Azok az oldalak amik kitalálják mire gondolsz, egy sima matematikai műveletet végeznek el. Az eredmény mindig 9-cel osztható lesz. A hókusz-pókusz pedig az benne, hogy felsorolnak különböző jeleket, és neked 1-100 között kell gondolnod a számra. Ha megnézed mindig, minden 9-cel osztható számon ugyanaz a szimbólum van, úgyhogy teljesen mindegy hogy te 18-at, 54-et vagy 81-et kapsz eredményül, mert a mellette lévő szimbólum a megoldás.

[link]

[link]

Ha nem erre gondoltál, a többi kitalálós játék is ugyanúgy működik. Bármilyen számot találsz ki, a műveletek úgy követik egymást hogy végül te mondod ki a számot ami alapján a kérdés feltevője megmondja miből indultál ki. Vagyis teljesen mindegy hogy mit gondolsz, mert a feladatban eleve meg van adva a megoldás.

Ezotériához ezeknek köze sincs.

2016. okt. 19. 18:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, csak itt volt feltéve a kérdés, ezért tettem én is ide.
2016. okt. 19. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!