Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan programozzak egy...

Hogyan programozzak egy konkrét munkahelyet?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta szeretnék bekerülni egy céghez, évek ota, de eddig sajnos nem sikerült. Egyszer behívtak állásinterjúra, akkor programoztam is, hogy én kapom meg az állást, de nem engem választottak. Valamit rosszul csinálhattam, de már nagyon el vagyok keseredve, nagyon nagyon szeretnék ott dolgozni! Mi a leghatékonyabb módszer?
2016. szept. 21. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%

"Egyszer behívtak állásinterjúra, akkor programoztam is, hogy én kapom meg az állást"

Nos itt a baj!

Nem "programoznod" kell, hanem olyan CV-t írni és olyan válaszolat adni állásinterjún, ami azt sugallja HR-esnek, hogy te vagy az egyedüli alkalmas emberke az állás betöltéséhez!

Ha programozással, mágiával kerülsz be, úgyis hamar lapátra tesznek, mert mások az elvárásaik, mint amit te nyujtasz.

2016. szept. 22. 07:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
esettenulmányok.hu
2016. szept. 22. 07:52
 13/14 anonim ***** válasza:
86%

Lehet annyi volt az egész, hogy az interjúztató kiszúrta a téveszmékkel terhelt, félrevezetett hitrendszeredet. Közgazdászként empirikus gondolkodásra lenne szükség, nem mesékben hinni. Az ilyen embert úgy küldeném ki az irodából, hogy visszanézni sem lenne kedve.

De ne keseredj el. Sok olyan állás van, ahol csak vattának, pár jogszabály miatt kell az adott szakember, a valódi munkát majd megbiizott céggel megoldják. Nem tolnak rád felelősséget, nem lesz gond.

2016. szept. 25. 11:21
 14/14 anonim ***** válasza:

"Egyáltalán mi a fenét kerestek ti ebben a topikban?"

Nékik működött, és nem akarják, hogy másnak is működjön.

Logika!

2016. okt. 9. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!