Lehetséges, hogy valami blokkol?
A döntésmeghozatalba eddig nem akadtak problémáim.15 éves vagyok/F és itt az a probléma,hogy van egy lány akivel beszéltem de el szeretném érni őt online is,a lényeg az
Egyszerűen nemtudom rávenni magam,hogy készítsek egy facebook fiókot.Az okát nemtudom,nem megy akárhogy próbálom azt mondja nekem a testem,hogy nem lehet.Hülyeséget ne írjatok,énse azért írtam ki a kérdést,hogy csak válaszokat kapjak,hanem mert,hogy ez egy fontos dolog nekem és tudom,hogy van néhány jó embör aki szívesen segít.
Figyi 19 eves srac vagyok es nincs facebookom jujjjjjjj:) (nem vagyok foldonkivuli). Erre egy megoldas van bizony bizony menj oda hozza a valoeletben es beszelj vele szemelyesen:)) Ne legyel egy kis hulye facebook huszar akinek csomo csaja volt mar csakeg egyikel se talalkozott.
(Igen!!!!!!!!!!!Nem vagyok egyedul!!!! Van meg rajtam kivul olyan akinek nincs facebooka!!!" ):D
Jó dolgokkal kapcsolatban általában a kudarctól való félelem tart vissza. Gondolom tartasz tőle hogy esetleg nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnéd. Ne gondold ezt.
Először is ha a lány nagy facebook használó, mindenképp érdemes fiókot csinálnod mert ott fogod sokszor elérni. Másrészt ha viszont gyakran találkoztok akkor érdemesebb vele inkább személyesen beszélned, ha nagyon akar veled beszélgetni úgy is felveti hogy facebookon át is tartsátok a kapcsolatot. Hm, talán még is jobb ha csinálsz fiókot és rögtön mondhatod is hogy van. :)
Ha ritkán találkoztok akkor meg érdemes vele FB-n keresztül kapcsolatot tartani, ha nem úgy alakul ahogy várod, akkor nézd úgy hogy legalább megpróbáltad és kiderült, sokkal szarabb lenne ha úgy felejtődne el a lány hogy sose tudod meg hogy hogyan jöttetek volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!