Hogy tudok olvasni a lány gondolatába akit nagyon szeretek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,tudom hogy ez lehetséges néhányszor sikerült is nekem de,hogy hogyan csináltam,az jó kérdés. Aki tudja a választ az írja le és nagyon sokat segítene.2016. ápr. 15. 14:37
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Ez az egyik dolog a tekintetéből láttam.De,hogy biztos legyek.Mert telepatikus síkon szeretnék olvasni benne.
2016. ápr. 15. 15:12
3/10 A kérdező kommentje:
És mi lenne ha asztrális síkon közelíteném meg?
2016. ápr. 15. 15:13
4/10 anonim válasza:
mi lene ha a száal bezsélélnél hozá:D?
5/10 anonim válasza:
Célravezetőbb nem matatni az érzelmei, és gondolatai között akaratán kívül.
6/10 anonim válasza:
kedves te amúgy vigyázz mer csinálhatod az elmetrüköket akárhogy ha szar hangulatba van akor szar hangulatba van csak mondom vigyáz:'D
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó teljesen tisztába vagyok a dolgokkal és a kockázatokkal.De nincs más mit tudok alkalmazni.
2016. ápr. 15. 19:18
8/10 A kérdező kommentje:
És még valami írjatok vissza,megérzem azt,hogy néz ha néz tudom hogy néz.Miért van ez Xiaren te tudod a választ és a válaszodat is köszönöm ezt is meg az elöttit is.
2016. ápr. 15. 19:22
9/10 anonim válasza:
Ha te úgy élvezed a dolgot...
Én nem asztrál síkon közelíteném meg! :))))
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó elötti válaszolónak igaza volt,az elmetükör veszélyes dolog,de kerítsd magadnak jókedvet agykontrollal,és akkor sikerülni fog lehet kissé rossz fogalmazásom van,mivel orosz vagyok.
2016. aug. 13. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!