Van akit érdekel a Titok cimü könyv, film?
Van.
Elég sokan vannak, mindazok, akik úgy adtak pénzt érte, hogy tudták, mit vesznek meg.
Csinálj rajongói oldalt a Facebookon, biztosan lesznek, akik örömmel ugranak rá!
egy nagyon jó, nagyon ügyes, sok embernek hamis reményt adó szenzációfogásról van szó, amit annó gyerekfejjel én is elhitettem magammal. nincs ebbe az egészben semmi több.
1-2 bizonyos,[EREDETI VALÓJÁBAN] abszolút jó és követendő spirituális elemet, igazságot, tartalmaz a dolog, de azokat előtte kiforgatták, ledarálták, majd jól megpakoltál hátulról.
Szia!
Nem tudom, tudsz-e angolul, mert itthon még nem olyan elterjedt, de angolul nagyon sok blog van, meg könyv is.
A film amúgy a youtube-on fent van.
És engem igen, érdekel amúgy. Már régebb óta foglalkoztat, de akkor úgy feladtam, meg nem is néztem anniyra utána, aztán most újra nekikezdtem épp néhány napja. Ha érdekel a tapasztalatom és véleményem, írhatsz privit. :)
Én elég aktivista "művelője" vagyok, de alapból meglehetősen pozitív jellem. A baj az, hogy valahogy nem hiszem, hogy ha csak a jóra gondolsz, csak a jó jön. Szerintem azt kapjuk, ami a lelkünkbe van karcolva.
Én mondjuk olvastam és számolok vele. Hiszem, hogy tudsz parkolóhelyet vonzani, vagy pozitív embereket magad köré.
Amúgy mi a kérdésed konkrétan?
Szerintem a vonzás törvénye totál létezik, ha okosan tudod kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!