Nekem nem hat a háromujjtechnika a tanulásban. Van akinek bevállt? Vagy valami más módszer a tanulásban?
Regeteg embernek hatott már,inkább azt bizonyították,hogy igenis hat.
De fogadni mernék,hogy te még egy tanfolyamon sem vettél részt,csak mindenbe belepofázol amiről fogalmad sincs
1; Az alfa hullámokról nem válaszoltál a kérdésemre
2; Tudod mit jelent a "bizonyítás" kifejezés?
Utolsó:igazad van,nem érdemes vele foglalkozni:)
Elég pattanásos voltam és most minden este használom az elmetükre,technikát és úgy vettem észre mintha tisztulna az arcom:)
#8-nak: Ízléstelen vagy!!! Az asztalosok üzemi balesetét ezzel párhuzamba hozni, ... A tesómnak eszébe sem jutna, hogy a "maradék" 3 ujját ilyesmire használja...
#16-nak: Jó módszer, sokszor csináltam én is. Csak hát ennek édes-kevés köze van ahhoz, amiről a kérdező szól!
Próbáljad meg mindkét kezed 3-3 ujjával!
AZ biztosan HAT!
3ujj technika? A leszbik ugranak be elsőre, másodikra meg az "olvass a sorok közt" beintés.
Az alfa-hullámok hélium atommagokból állnak, erősen ionizáló hatásúak, ne állj az útjukba! Viszont papírlap megállítja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!