Van itt olyan, akinek van sikertörténete a szubjektív üzenetküldéssel kapcsolatban?
Ehhez olyan állapotra van szükség, amit szándékosan nehéz előidézni, inkább spontán jön létre nagyon erős érzelmi kitörésnél. Ez a kitörés lehet pozitív és negatív is, de ezt szinte lehetetlen irányítani.
Ez saját tapasztalat, nem tanultam, nem olvastam ezekről sosem.
Mi az, hogy szubjektív üzenetküldés?
Esetleg nem szubliminális?
Úgy működik, mint a pajzs hatás.
Annak lènyege, hogy pèldául egy agresszív ember neked akar menni, te pedig fèlelem helyett szeretettel ès sajnálattal gondolsz rá. Elkèpzeled, hogy igazából jó ember. Ennek eredmènyekènt kettő mèternèl közelebb agresszív szándèkkal, gyűlölettel teli szívvel nem juthat hozzád. Vagy saját magát állítja meg amit ő sem èrt, vagy egy ismeretlen aki èpp a közelben van. Az üzenet küldès az egyèn elkèpzelèsèvel lehetsèges, tehát ismerned kell az arcát ès azt az èrzèst amit kivált belőled. Annyi a dolgod, hogy elkèpzeled, hogy azt teszi ès ott van ahol akarod, ès fenntartod azt az èrzèst amit kivált, de a kèpet is. Fontos tudni, hogy a szellem kèpekből èrt, nem mondatokból. Kizárólag a jelenleg törtènőt ismeri, mert az időn kívül lètezik. Remèlem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!