Milyen öngyógyító módszerrel érjem el, hogy újra úgy halljak, mint egy átlagos ember?
Figyelt kérdés
Másféleves koromban agyhártya gyulladás következtében, nagyfokú hallásveszteséget szenvedtem el. Hallókészüléket használok, de nem ad kielégítő hallásélményt, ezért jó lenne valamilyen módszerrel visszaszerezni a hallásom.2015. dec. 6. 23:02
11/15 A kérdező kommentje:
Lucifer: Hallókészülék nélkül meghallom az éles hangokat. Azt is csak halkan. hallókészülékkel néha összemosódnak a beszédek, néha nem.
2015. dec. 7. 18:35
12/15 A kérdező kommentje:
Legoman: Köszönöm a bíztatást!:) Most a Jose Silva,Robert Stone - Gyógyíthatsz! című könyvet kezdtem el olvasni. Utána elolvasom az Agykontroll-t is.
Azt tudom , hogy a szőrsejtek sérültek. De lehet hogy a hogy a hallásért felelős agyi kéregállomány is sérült valamilyen szinten, de az orvosok szerint nem. Mindenesetre mind a kettőt figyelembe fogom venni.
2015. dec. 7. 18:44
13/15 anonim válasza:
jóga torokcsakrára: viparita karini, gyertyaállás stb.
14/15 anonim válasza:
Talán ha valami nagyon jó hallókészüléket szereznél az nagyobb
eséjel sikerűlhet .
Az én hallásom rendben van nem tudom mennyi egy halló készülék .
Amùgy drága ?
Fülész ìrja fel ,hogy milyen kell
vagy te választasz ??
15/15 A kérdező kommentje:
Szereztem már nagyon jó hallókészüléket, ami jelentős javulást hozott. De még így sem teljes az egész. Amúgy igen. Egy jó hallókészülék nagyon drága. És egy ilyen készülék választása részben az orvostól és tőlem függ.
2015. dec. 8. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!