Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Milyen egy bars kezelés?

Milyen egy bars kezelés?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy olykor valamilyen testkezelés is tartozik hozzá. Milyen kérdéseket tesznek fel, hogy kell elképzelni egy ilyen kezelést? Hatásos?

Köszi!

2015. nov. 26. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:

legjobb ha felhívsz egy bars kezelőt. vagy írsz neki.

aztán amit monda zt ide is írd már be kérlek.

2015. nov. 27. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű: elmész egy barsistához, csinál valami hókuszpókuszt, elteszi a lét.
2015. nov. 30. 11:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát, igen, de milyen hókusz-pókuszt? Egy ismerősöm ingyen jár hetente és csak annyit mondott, hogy "nagyon jó cucc" meg, hogy mindenféle "programokat indítanak el", amelyek által sikerül megszabadulnia múltbeli dolgoktól és így sokkal elviselhetőbb minden. Kicsit agymosottnak tűnik utána. Ezért kérdezném inkább kívülállók véleményét, vagy olyanét, aki szintén próbálta már. Kicsit ambivalens érzéseim vannak ezzel a kezeléssel kapcsolatban...
2015. nov. 30. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem tegnap jól megbarsoztak és isteni volt, mert nagyon nagy energia szabadul fel, a hatás vagy másnap jelentkezik, vagy kb két hét múlva. Imádom a barsot:)

2015. dec. 6. 20:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezzel nem lettem kisegítve. Hogy zajlik a kezelés, mit csináltok?
2015. dec. 6. 23:59
 6/7 anonim ***** válasza:
A testben futnak a "bárok" vannak különböző bars pontok azokat nyomogatják.
2015. dec. 13. 17:50
 7/7 A kérdező kommentje:
És ez milyen hatással van az egyénre?
2015. dec. 14. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!