Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Pszichológushoz járok de ezt...

Pszichológushoz járok de ezt neki szabad?

Figyelt kérdés

Szóval 16 éves vagyok és eddig jól tanultam de most romlott az átlagom és a szüleim elvittek pszichológushoz hogy az elvileg segít.. Nos az első alkalom az volt hogy beszélgettünk mi a baj miért nem megy hova akarok menni továbbtanulni... Aztán jött ilyen meditáció szerű ellazított vagyis mondta hogy szemet csukjam be aztán mondta hogy jobb boka lazulj el stb. és majd ez elvileg ha ezt megtanulom akkor segíteni fog a tanulásban. Nagyon félek ettől.. Nem tudom olyan fura.

Szóval a kérdéseim:

-Ez ellentmond a katolikus keresztény hitnek?

-Itthon nem megy az ellazulas tudna valaki tippet adni?

-Koltsunk erre még pénzt vagy nem éri meg?

Bocsánat a butus kérdésekért de tapasztalatlan vagyok.. Ebben is és sok masban.

Előre köszönöm a válaszokat.

2015. nov. 1. 20:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

-egyáltalán nem mond ellent a katolikus keresztény hitnek, legalábbis tudomásom szerint, mert minek is mondana ellent...

-ez egy relaxációs gyakorlat és használ is.

ha otthon nem megy, akkor próbáld meg buszon, vagy ahol te úgy gondolod, hogy menne, akár dugd be a fülest a buszon, nyomass valami relaxációs zenét, amiben nincsen szöveg, hogy ne arra összpontosíts, és úgy csináld ezt a gyakorlatot

-szerintem megéri erre költened, mert lehet, hogy adni fog olyan tippeket, dolgokat, konfliktuskezelési tanácsokat, amiknek később majd a hasznát fogod venni, nekem használt, volt, amikor teljesen megkönnyebbülve mentem el a pszichológustól.

-nem mellesleg nem gáz, ha oda jársz, teljesen egészséges (mármint mentálisan) emberek is járnak oda, ő olyan kb., mint egy "lelki szemetesláda" hogy ha fogalmazhatok így, bár mondjuk ő merőben másabb annál, csak ugye elmondhatod azt, ami nyomja a lelkedet, stb. és ő meg tanácsokat ad neked.

2015. nov. 1. 20:30
 2/16 anonim ***** válasza:
3%
első válaszolónak meg gratulálok, megint egy troll.. :D az ilyenek züllesztik le az oldalt.. (ha reagálsz erre, nem fog különösebben érdekelni)
2015. nov. 1. 20:31
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm #2-es. :)
2015. nov. 1. 20:36
 4/16 anonim ***** válasza:

Ezt úgy hívják, hogy autogén tréning és valóban segít. Ne aggódj, én ezt egy nagyobb csoportban tanultam és eleinte állandóan a röhögés jött rám - annyira komikusnak találtam az egészet :-)

Nem mond ellent a keresztény hitnek - ha nem más személyre kell koncentrálnod, hanem magadra. Ezt azért írtam, mert voltam olyan meditáción is, ahol kitettek egy fényképet és arra koncentrálva kellett meditálni.

- ha többször gyakorolod majd, akkor otthon is fog menni. Otthoni környezetben nehezebb kizárni a figyelemelterelő zajokat.

Igen, menj még párszor, amíg megtanulod, begyakorlod az ellazulást.

2015. nov. 1. 20:45
 5/16 anonim válasza:
47%

"Ez ellentmond a katolikus keresztény hitnek?"

Jézusom. Mostanában inkább járj pszichológushoz és kerüld a vallási intézményeket, pár év múlva talán helyreáll nálad valamiféle elfogadható egyensúly, önismeret és vallás témában. Egyelőre olyan vagy, mint aki egyenesen most érkezett a 12. századból.

És igen, a módszer hatásos.

2015. nov. 1. 20:54
 6/16 anonim ***** válasza:
2-es: látom megtaláltad a bejelentést...
2015. nov. 1. 20:56
 7/16 anonim ***** válasza:
Lazulj le és pihenj. Meditalj. A lelkednek jót tesz, de a tanulmányi atlagodat nem viszi fel.
2015. nov. 1. 21:08
 8/16 anonim ***** válasza:
10%

"Bocsánat a butus kérdésekért de tapasztalatlan vagyok."

Nem tapasztalatlan vagy, hanem troll.

2015. nov. 1. 21:29
 9/16 A kérdező kommentje:
Miért lennék troll?!
2015. nov. 1. 21:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked hanem nekem szólt h troll vagyok mivel én válaszoltam először csak természetesen egy rendtűrő már be is jelentette a kérdésemet a NAVnak így törölték...
2015. nov. 1. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!