Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Visszhozhatóak pár napos emlékek?

Visszhozhatóak pár napos emlékek?

Figyelt kérdés
Pénteken kicsit sok volt az alkohol az agyamban és elhagytam egy számomra fontos dolgot, de nem emlékszem hol. Nagyjából valami képem van talán, de az kevés. Van esélyem valahogy visszahozni az emlékeimet? Köszönöm.
2015. szept. 27. 23:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha zuhanyzás alatt vagy alvás után nem ugrik be, akkor nem valószínű, hogy van róla emléked.

Pár nap után pedig kizárt, hogy megtaláld.

Vagy valakinél hagytad el?

2015. szept. 27. 23:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy helyen hagytam egy tárgyat, és a helyet szeretném az emlékeim között megtalálni. Úgy 50 méteres körben tudom merre jártam, csak a pontos helyet nem tudom.
2015. szept. 27. 23:23
 3/8 anonim ***** válasza:
De a szabadban? Más hozzáférhet?
2015. szept. 27. 23:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, egy kocsmában hagytam, szerintem eltették, szinte biztos.
2015. szept. 28. 09:57
 5/8 anonim ***** válasza:

A #2 és #4 kommentjeidben önmagadnak mondasz ellet!

.

Nem hozhatók vissza, azok az emlékeid a pia miatti agysejt-pusztulással együtt törlődtek.

2015. szept. 28. 21:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem mondok ellent magamnak, a kocsma az amelyikről nem tudom, hogy melyikben jártam 50 méteren belül :)
2015. szept. 28. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
5* téves nem az agysejtek törlődnek csak az ingerületátvivő anyag hatása gyengül túlzott piáláskor szóval , van esély de ahhoz mélyen magada kell nézni ,remélhetőleg tenultál belőle.
2015. szept. 29. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
50 meteren belul megtalalhato kocsmak szama azert veges, es nem is hatalmas szam, meg a nagy kocsmasuruseggel rendelkezo helyeken is. Teljes indukcioval hamar eljutsz a megoldasig.
2015. okt. 14. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!