Szerintetek ez lehetséges, vagy egyáltalán nem történhet ilyesmi?
Lehet, hogy rossz kategóriába raktam, ha így van akkor elnézést!
Egy elég furcsa dologról lenne szó.
Szóval, már nagyjából két-három hete van ez. Valahogy sikerült beleszeretnem a saját fantáziám által elképzelt személybe (egy regénybe akartam neki szerepet adni, de valahogy ez lett a végeredmény...). Folyamatosan erről a "karakterről" ábrándozok (csak szólok, hogy NEM perverz dolgokat fantáziálok róla) és ahogy közeledik egyre jobban az évnyitó annál idegesebb vagyok és egyre jobban érzem, hogy a valóságban is fogok vele találkozni és hogy beleszeretünk egymásba... Tudom, elég betegesen és furcsán hangzik... Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges, hogy valóban fogok vele találkozni? Vagy csak én érzem ezt így és a valóságban sosem fogok ezzel a lánnyal összefutni?
Azért is volt furcsa, mert még sosem voltam senkibe és semmibe sem szerelmes, de amint elkezdtem ezt a lányt "megtervezni" azonnal beleszerettem...
Mielőtt bárki is írná, hogy menjek el azonnal orvoshoz, nincs rá szükségem, mivel semmi komoly gond sincs a fejemben.
Lehetőleg ÉRTELMES válaszokat szeretnék! Előre is köszönöm.
Aktuális még a dolog, azaz megvan még a fejedben a karakter, és álmodozol még róla? Találkoztatok már?
Szerintem lehetséges, meg az is, hogy a jelleme már adott volt (esetleg egy ismerős, osztálytárs, barát, kolléga, stb. személyében - nem tudom, hány éves vagy), és más csomagolást, (tetszetősebb, tökéletes) külsőt találtál ki hozzá?
Egy film/ szappanopera/ sorozat szereplője nem sanszos?
"Szólj rám, ha egyszer, véletlen'
Összefutnánk egy másik életben.'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!