Hogyan tüntethetném el a szem alatti karikáimat?
Ó, Alapozó, légy segítségemre kérlek, e zord időkben.
Megfelelő előkészületek után egyenletesen elkened, esetleg megidézed segítőjét, Kőpúdert. Ez már egy egész más történet.
Egyszerűbb megoldás: aludj eleget/ne rúgj be.
Szerintem agykontrollal először is vizsgáld át, hogy a szíved, vagy sokkal inkább a veséid milyen állapotban vannak. Nem tudom hogy diagnózisra mennyire alkalmas a módszer, arra mást használok. A szem alatti duzzanatok, táskák, és karikák általában a vese pangására, alulműködésére utalnak. Esetlegesen szív, vagy érrendszeri problémákra is, amik felvizesedéssel járnak. A legkisebb betegséggyanú felmerültekor érdemes vérképet csináltatni.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, ha el is tudnád tüntetni, hamar visszatérne, mert ez csak egy tünet, az okot nem kezeled, ha a karikákra összpontosítod az erőfeszítéseket. Keresd meg az okát, és azt szüntesd meg agykontrollal, vagy egyszerűbb módszerekkel, ahogy a probléma igényli. Utána a karikák is eltűnnek maguktól.
Vagy ne gépezz sokat.
A sok gép, tévé is képes karikákat okozni a szem alatt, hiába alszol sokat.
Én azt képzeltem, hogy ezek a karikák a szemem alatt egyre kisebbek és kisebbek, és halványabbak. Így is lett. :D
Bár én tudtam, hogy nincs a testemmel semmi baj, csak keveset tudtam aludni, és azért jelentek meg ott, de sikerült elhalványítani őket.
Üsd be a következő kombinációt a kontrollereden:
X X X X L1 R2 X X R1 L2 X X X X
Hiányos nátriumpótlás esetén nő a vér viszkozitása(vérbesűrűsödés).
Az eredmény karikás szem.
Valójában a karikák akkor jönnek létre ha a vér nátriumszintje 140 mmol/l alá esik.
Ha ez nem elég még candidafertőzést is kapsz tőle(jellegzetes tünet ilyenkor a fehér lepedékes nyelv).
Fiziológiás tiszta só pótlással el lehet tüntetni a karikákat, nézzétek meg Tejfalussy András cikkeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!