Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Vannak módszerek arra, hogy...

Vannak módszerek arra, hogy lenyugtassuk az elménket?

Figyelt kérdés

Sokszor támadnak fölösleges gondolataim, amik nem csak leterhelik az agyamat és negatív érzéseket váltanak ki belőlem, hanem megakadályoznak abban, hogy arra koncentráljak, amire kell, sokszor még az alvásban is.

Az agyam folyton pörög valamin, pedig nem akarom, hogy ezt tegye, sokkal jobban érzem magam, ha nem gyötörnek a fölös gondolatok.

Olyan az agyam, mint egy rossz motor, ami folyton túlpörög és nem tudom leállítani.

Vannak olyan módszerek, amikkel lenyugtathatnám az agyam és nem kínoznám magam különféle káros gondolatokkal?

2015. jún. 11. 21:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Hm?

Ha annyira privát az a kérdés, akkor kérem vegye a fáradtságot és küldjön egy üzenetet..:)

2015. jún. 11. 22:42
 12/23 anonim ***** válasza:
Jaja, az jó dolog. Meg a filmek nézése sem rossz. Mostanában fanatasy mániás láttam, de a család filmeket, kaland filmeket is szeretem. Vígjátékot is szívesen megnézek.
2015. jún. 11. 22:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Mély levegő és utána egy olyan dolog ami lefoglal és koncentrálnod kell pl : egy birka,két birka,három birka,négy birka,nyolc birka,öt birka ... :D
2015. jún. 12. 04:39
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket, ki fogom próbálni ezeket a módszereket.
2015. jún. 12. 07:55
 15/23 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de a kocsmában való sörözés a haverokkal megoldja a dolgokat.
2015. jún. 12. 11:55
 16/23 anonim ***** válasza:
nekem is a sörözés szokott hatni
2015. jún. 12. 11:59
 17/23 A kérdező kommentje:
Igen, régebben nálam is ez vált be egy szar nap után, viszont mostanában már nem igazán hat. Lehet, hogy hozzászoktam ;-D
2015. jún. 12. 13:01
 18/23 A kérdező kommentje:
3-as válaszolónak: úgy néz ki jó lesz a lufis módszer, csak nekem másfajta szobát kell elképzelnem.
2015. jún. 12. 17:51
 19/23 anonim ***** válasza:
Nyugtató.
2015. jún. 12. 18:46
 20/23 A kérdező kommentje:
Azért ha nem muszáj, nem gyógyszereznék.
2015. jún. 13. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!