Idegrángás? (lent)
Akkor jól kitaláltam hogy téged is az zavar amit nagyjából leírtam. A lomtalanító romák meg a kultúrálatlan viselkedés csúcspontjai amikor össze is vesznek egymással hogy melyiké legyen a szemét.
Amikor lelkileg legyengült az ember, akkor a szmogra is érzékenyebb, ahogy a civilizálatlan viselkedésekre is.
---
Most voltam kint biciklivel a város széli nagy erdőben lévő földutakon. Hát megerősíteni tudom hogy ott nyoma sem volt a pszichés köhögésemnek. Sőt, lelkileg is megerősíti az embert a természetben való tartózkodás, ezért írtam jobb kedvemben a hülyéket megalázó mondatot hogy: "Ha meg mégis csapkodja akkor legalább hosszasan bőgjön is mellé amiből tudom hogy megjött az egyik tehén a legelőről és nem ember jött be". A másokat szándékosan megbetegítőket tényleg megalázni lehet, abból jobban szoktak érteni.
Van úgy hogy tényleg a költözés a megoldás. Mert ha folyton követelni kell az embernek azt hogy normálisan viselkedjenek a környezetében az fárasztó.
Orvosi vizsgálatokkal azért győződj meg arról hogy tényleg pszichés okokból vannak-e a leírt tüneteid. De pszichés okokból ma elég gyakoriak az embereknél a különféle fizikai tünetek. Például a pszichés köhögés. A hangja miatt azt lehet leggyakrabban észrevenni. De általános iskolában volt olyan osztálytársam is akiből dadogást váltott ki ha felidegesítették. De nyugis környezetben teljesen akadálytalanul beszélt.
A természetben való tartózkodás nagyon nagy gyógyító erővel rendelkezik az ilyen gondokra. Erősíti a lelket is. Egy öregedésről szóló könyvben talán nem véletlenül írták azt hogy a leghosszabb életkort megérő emberek foglalkozása földműves szokott lenni illetve a tudósok. Az utóbbiak talán a nyugalom miatt. A földműves meg szintén a nyugalom és kiegyensúlyozottság miatt amit a természet biztosít neki. Az orvos meg viszonylag rövid életű szokott lenni, ami valószínű azért lehet mert a sok beteg kikészíti lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!