Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Idegrángás? (lent)

Idegrángás? (lent)

Figyelt kérdés
Üdv, sok idegrángásom van, sokat vagyok feldúlt és remegnek az izmaim, így pattognak vagy nemtom, sokszor egy óráig is folyamatosan és csak még idegesebb leszek és még jobban rángatóznak, meg a kezem is remeg, mit csináljak? Ez még lehet jobb is, vagy ennél már csak rosszabb lehet? Gyógyítható? Hogyan legyek nyugisabb? Idegesít a sok primitív biomassza és nem tudom magamat másnak kiadni, nem megy és így meg azt hiszik a *** fejükkel, hogy **** vagyok, pedig ők a hülyék. Van a mondás hogy ha meghaltál csak a környezetednek fáj, ugyanez ha hülye vagy. De a környezetemben is mindenki primitív, más gondolkodásmódú és ez nagyon idegesít. Mit tegyek?

2015. márc. 29. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor jól kitaláltam hogy téged is az zavar amit nagyjából leírtam. A lomtalanító romák meg a kultúrálatlan viselkedés csúcspontjai amikor össze is vesznek egymással hogy melyiké legyen a szemét.

Amikor lelkileg legyengült az ember, akkor a szmogra is érzékenyebb, ahogy a civilizálatlan viselkedésekre is.

---

Most voltam kint biciklivel a város széli nagy erdőben lévő földutakon. Hát megerősíteni tudom hogy ott nyoma sem volt a pszichés köhögésemnek. Sőt, lelkileg is megerősíti az embert a természetben való tartózkodás, ezért írtam jobb kedvemben a hülyéket megalázó mondatot hogy: "Ha meg mégis csapkodja akkor legalább hosszasan bőgjön is mellé amiből tudom hogy megjött az egyik tehén a legelőről és nem ember jött be". A másokat szándékosan megbetegítőket tényleg megalázni lehet, abból jobban szoktak érteni.

2015. márc. 29. 17:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen, így van - csak egy idő után belefárad az ember. A hülyék meg visszatámadnak, mert azt hiszik okosak. "Ha halott vagy, csak a környezetednek fáj, te magad nem veszed észre. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy."
2015. márc. 29. 18:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Van úgy hogy tényleg a költözés a megoldás. Mert ha folyton követelni kell az embernek azt hogy normálisan viselkedjenek a környezetében az fárasztó.

Orvosi vizsgálatokkal azért győződj meg arról hogy tényleg pszichés okokból vannak-e a leírt tüneteid. De pszichés okokból ma elég gyakoriak az embereknél a különféle fizikai tünetek. Például a pszichés köhögés. A hangja miatt azt lehet leggyakrabban észrevenni. De általános iskolában volt olyan osztálytársam is akiből dadogást váltott ki ha felidegesítették. De nyugis környezetben teljesen akadálytalanul beszélt.

A természetben való tartózkodás nagyon nagy gyógyító erővel rendelkezik az ilyen gondokra. Erősíti a lelket is. Egy öregedésről szóló könyvben talán nem véletlenül írták azt hogy a leghosszabb életkort megérő emberek foglalkozása földműves szokott lenni illetve a tudósok. Az utóbbiak talán a nyugalom miatt. A földműves meg szintén a nyugalom és kiegyensúlyozottság miatt amit a természet biztosít neki. Az orvos meg viszonylag rövid életű szokott lenni, ami valószínű azért lehet mert a sok beteg kikészíti lelkileg.

2015. márc. 29. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!