Agykontrollal lehet érzékelni az angyalok jelenlétét?
Figyelt kérdés
Nem rég keztem el az alapgyakorlatot,a reggeli és esti meditációkat,minden nagyon jól megy.Ennek ellenére tudom majd idő után érzékelni őket?Már mint az angyalokat,mint istent stb...Sok tanácsot szeretnék tőlük kérni.
Köszönöm!
Ja és ha meditációval képtelenség van más módszere is?
2015. febr. 1. 11:27
11/19 anonim válasza:
Ja, persze, meditációval... akkor magyarázd el, a buddhisták miért nem hisznek az angyalokban.
12/19 anonim válasza:
Agy nélkül nem tudsz agykontrollozni, felesleges próbálkoznod.
13/19 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy nem hisznek az "angyalokban". Másképp hívják őket. Déva néven ismerik, és amolyan félistenként funkcionálnak isten és ember között. Az más kérdés, hogy nem tulajdonítanak nekik túl nagy jelentőséget, mert számukra a megvilágosodás a cél, nem a kapcsolat magasabb rendű szellemekkel. Más a megközelítés.
14/19 A kérdező kommentje:
12#. Köszi.
2015. febr. 1. 18:57
15/19 anonim válasza:
Egyszerű meditációval kell a harmadik szemedet megnyitni, egyrészt meg kell szépen kérned, hogy mutassa magát, másrészt érzékeléssel lehet őket elérni.
16/19 A kérdező kommentje:
Jó hír.:-)
Harmadik szem..ja igen már tudom.Egy jós is valami ilyesmiket említett.
2015. febr. 2. 12:48
17/19 Arobi válasza:
Az Angyalokat leginkább egy szeretkezéssel közelited meg. Persze csak ha érzelem is van benne . Ennyit erről . Más emelt szintű kérdés ? Mikor világosul már föl az emberiség ? Maholnap már lassan csillagközi utazásokat teszünk,az elménk meg a sötét,buta középkorban !
18/19 anonim válasza:
Nem, nem arra való, attól függetlenül mikor nem számítasz rá előfordulhat az érzékelés vagy segítség anygalok által agykontroll nélkül is.
19/19 anonim válasza:
Kedves 17-es!
Én maghallgatnám amire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!