Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valaki elmondaná nekem ezeket?

Valaki elmondaná nekem ezeket?

Figyelt kérdés

1-2 éve voltam agykontroll tanfolyamon, de mostanra mar mindent elfelejtettem :/

Es arra lennék kivancsi, hogy hogy kell lemenni alfaba

Es , hogy hogyan kell titkos üzenetet küldeni

#Agykontrolltanfolyam
2014. dec. 3. 14:33
 1/2 Legoman ***** válasza:

Attól függ milyen agykontrollos tanfolyamon vettél részt.

Van a José Silva módszere, ha ezt tanultad, akkor csak ellazítod magad és visszaszámolsz 5-1-ig. :)

2014. dec. 3. 16:02
 2/2 anonim válasza:

én általában úgy megyek le alfába, hogy vissza számolok:

333 222 111 és a számokat el is képzelem magam elé, majd ellazítom fejem tetején a bőrt és hagyom h ellazuljon, ellazul homlokom és hagyom hogy ellazuljon.. és így tovább (ezt mondom magamban is) nekem ez vált be a legjobban :D a "titkos üzenet" az a szubjektív kommunikációt takarja? :D az éjszaka a leghatásosabb, 8 évesnél fiatalabb gyereknek napközben is működik :) de a tanfolyami kézikönyvben minden le van írva pontosan :))

2014. dec. 3. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!