Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal miket értetek el?

Agykontrollal miket értetek el?

Figyelt kérdés

Érdekel, hogy milyen területeken vált hasznotokra az agykontroll, és pontosan miben.

Jártatok valamilyen tanfolyamra vagy csak könyvből tanultátok?

Érdekesnek találom, kíváncsi vagyok, kinek milyen tapasztalatai vannak. Írjatok le hihetetlennek tűnő dolgokat is, nem fogok kinevetni senkit.

2010. jan. 26. 14:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Ez úgy hülyeség ahogy van. Leülök meditálni és egy fillér se fog befolyni semmilyen zsidó zsebébe. Biztos vannak ilyenek is amit írsz, de nem fog mindent ő kitalálni és irányítani. A sok hülye embert bármivel le lehet húzni (lásd horoszkópos műsorok a TV-ben, attól függetlenül az asztrológia működik).

Direkt azért tettem fel ezt a kérdést, mert van tapasztalatom agykontrollal, és nekem is működött már szinte mindig. Csak mások tapasztalataira is kíváncsi voltam.

2010. márc. 26. 00:48
 12/17 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
75%

Az előző zsidózó egy irdatlanul ostoba állat lehet.

Nincs más közös az említett dolgokban, mint az igazság.

De azt szoktam mondani, hogy ha maga az ördög áll a hátterében annak a sok csodának, amit az agykontrollnak köszönhetek, akkor is vállalom ezt, tiszta szívvel.

2010. máj. 4. 20:48
 13/17 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Lehet könyvből is tanulni agykontrollt és már sok-sok videó, cikk, könyv, fórum, stb. van a neten is.

Amiért jó a tanfolyam: a közösségi élmény varázsa, a hasonló érdeklődésű kedves "testvérek" jelenléte, mosolya, szavai szinte pótolhatatlanok. A hitet tartósabban erősíti mint bármilyen olvasott anyag. De ha nem tudsz eljutni rá, ezen ne rágódj, csak képzeld el, mintha ott lettél volna.

:-)

Sok sikert!

2010. máj. 4. 20:50
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

Akkora marhaságot írt ez a zsidózó. Szánalmas. Ha már ilyen hülyeségeket hord össze, és ócsárolni akar valamit vagy valakit, akkor előtte vegye már a fáradságot és tájékozódjon! Buta ember. Az agykontroll feltalálója José Silva egy mexikói ember. Az agykontrollt világszerte ismerik. Milliók végezték már el a tanfolyamokat.

Egyébként nem értem, hogy miért baj az, ha az emberek elkezdenek jól gondolkodni. Miért bűn optimistának és boldognak lenni?

Én néhány hónapja agykontrollozok és máris megváltozott az egész életem. Hogy pénzbe ez mennyibe került nekem? Tanfolyamon még nem voltam, de tervezem. Vettem néhány könyvet+2 CD-t.

Mindenféleképpen megéri. Létezik vagy nem? (Igen) de semmi értelme ezen rágódni. A lényeg, hogy amit kérünk teljesül, csak hinni kell és bízni. Én elégedettebb, boldogabb, magabiztosabb és sikeresebb vagyok az életemben és a munkámban is egyaránt mostmár.

Senki sem gondolkodik el azon, hogy a rossz dolgokat csak úgy szívja magába, mint a szivacs és vajon miért? Mindenki azt hiszi, hogy azért mert szerencsétlen, mert szar az élet...stb. Közben csak azért, mert így érez. Ezeket a dolgokat gondolja, így ezeket programozza magának.

2010. máj. 6. 15:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Elmúlasztottam egy zsírcsomót a bőröm alól. Hozzájutottunk egy új autóhoz, pont úgy, ahogyan kértem. Hozzájutottunk féláron egy lakáshoz.Megkaptuk a régóta várt több százezres tartozást. Állást találtam, olyat amilyet kértem.

Most ezek jutottak eszembe, folyamatosan alkalmazom az életembe, bár nem agykontrollozok, hanem egyszerűen valahogy kinyilvánítom amit szeretnék (leírom, kimondom) és várom, hogy akadályok nélkül megjelenjen. Nem szabad hitetlenkedéssel gátolni a megvalósulást.

2010. máj. 9. 01:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Tegnap kiemeltem a Dantooin-i mocsárból a lezuhant X-wingemet, igaz kis segítséggel.
2010. jún. 18. 03:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
2020. dec. 12. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!