Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tudatosan álmodok és van az...

Tudatosan álmodok és van az álmaimban egy állandó idegen személy?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Egy ideje eljutottam arra a szintre,hogy képes vagyok a tudatos álomra.Az álmaimban állandó jelleggel van egy idegen személy akit nem tudok kiiktatni(Egy fekete öltönyös kopasz figura).Olyan szinten vagyok,hogy ha azt akarom akkor a semmiből egy pisztoly kerül a kezembe,megtudom változtatni a helyszínt,szóval teljesen tudom uralni a dolgot már,de ezt a személyt egyszerűen nem bírom eltávolítani.Van,hogy autót vezetek és egyszerűen elhaladok mellette,van hogy egy lánnyal "szórakozok",és egyszer csak megpillantom a távolba,vagy ha a szobámba vagyok akkor egyszerűen rám nyit.Nem csinál semmit,csak bámul.Amikor közel megyek hozzá és megérintem azonnal felébredek.Valakinek van hasonló problémája,vagy tapasztalt már hasonlót?
2014. szept. 20. 20:49
1 2
 1/15 anonim válasza:
2014. szept. 20. 20:53
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem Ő az emberem. :)
2014. szept. 20. 21:16
 3/15 anonim válasza:
Talán ne lekoptatni próbáld, hanem kérdezd meg, mit szeretne, ki ő? Vagy gondolkodj el azon, mit/kit szimbolizálhat számodra, és miért szeretnéd kiiktatni?
2014. szept. 20. 21:20
 4/15 anonim válasza:
Csak nekem jutott eszembe Slender Man?
2014. szept. 20. 21:40
 5/15 A kérdező kommentje:
Ismerem a Slender Man legendáját,de nem Ő az.Egy szokványos ember,és van arca,bár meglehetősen ijesztő.Így belegondolva kezdek rájönni,hogy mi lehet ez és,hogy mit akarhat.A közelmúltban tettem pár olyan dolgot amire nem vagyok túl büszke.Rengeteg embert vezettem félre és vertem át,így jelentős többletjövedelemhez juttatva önmagam.Törvényesen soha nem tudtak megfogni,de szerintem ez a figura valahogy ehhez a cselekménysorozathoz kapcsolódhat.Álmomban minden szereplőt én idézek elő,és amikor akarom akkor én tüntetem el,de nála ez nem működik.Eddig mindig megpróbáltam elpusztítani valamilyen formában,de nem próbáltam soha szóba állni vele,egyszerűen nem illet bele a környezetbe.Amikor olyan hangulatban vagyok szoktam beszélni a "szereplőkkel",mivel mind az én tudatalattim és lényegében önmagammal beszélhetek.
2014. szept. 20. 21:59
 6/15 anonim ***** válasza:
A tudatalattid üldöz. Így próbálja a tudtodra adni, hogy szar ember vagy, aki mások pénzén menti a bőrét és fényezi magát.
2014. szept. 20. 22:31
 7/15 anonim ***** válasza:
Ő az animusod.
2014. szept. 20. 22:46
 8/15 anonim ***** válasza:

megfigyel?

bámuld őt és kérdezd meg ki.

2014. szept. 20. 22:57
 9/15 anonim ***** válasza:
Kb. 1.80, 1.90 magas, hegyes állú, és átható tekintetű?
2014. szept. 21. 00:12
 10/15 A kérdező kommentje:
1.80 magas lehet,hegyes állú,de a tekintetét nem látom,ahogy álmomban senkinek sem.
2014. szept. 21. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!