Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Milyen eszközökkel tudom...

Milyen eszközökkel tudom leghatékonyabban kizárni a külvilágot olvasás közben?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl. a fejhallgatóra vagy esetleg füldugóra. Van jobb alternatíva?
2014. szept. 3. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Engem az is zavarni szokott, hogyha a fül- vagy fejhallgatóból rock vagy bármilyen más dübörgős zene szól (főleg, ha magyar, aminek értem a szövegét), ezért olyankor relaxációs zenéket hallgatok.

Egyébként véleményem szerint az általad írt két dolog a legjobb megoldás a fizikai világban. Hacsak nem vállalkozol arra, hogy elmész bombarobbanást nézni, és ott a bomba mellé állsz, hogy szétszakítsa a dobhártyádat.

Spirituális úton viszont a legjobb megoldás a külvilág kizárására, ha a koncentrációdat fejleszted. Erre tökéletes a meditáció. Számomra eleinte az is borzasztóan nehéz volt, hogy nyugodt környezetben lemenjek a szintemre. Most már ez megy, ezért zajos környezetben gyakorlok - akár úgy is, amikor megzavarhatnak.

2014. szept. 3. 15:52
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!
2014. szept. 3. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a fülhallgatós zene bevált zajos közegben (van könyv, amihez még zenestílust is szeretek társítani, mert felerősíti a könyv hangulatát).
2014. szept. 3. 20:24
 4/4 hosszúhajú ***** válasza:

füldugóból van ajánlatom, az egyik 3M így írják kis zacsiban egy pár, és gyógyszertárban 90 forint körül van, párszor mosható kézzel. Másik ohropax - valahogy így hívják, ez szilikonos, ezer forint körül 5 darab, mosható többször. elolvastam, mindkettő olyan 32 megahercet szűr. ha vonaton olvasok, mindig ezt használom.

Próbáld ki ezt a 3M -et tök olcsó, lassan csavard be, és ha úgy teszel magadra egy fejhallgatót valami szöveg nélküli kellemes zenével, akkor hangosabbra kell tenni ugyan, de jobban kivédi a kinti zajt, mintha csak szimplán fejhallgatózol.

2014. szept. 3. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!