Agykontrollal eddig mindent elértem, amit akartam. Földönkívülieket szeretnék hívni. Melyik faj legyen?
Ezt komolyan mondom!Szerintem a B centauryból hívj mert az van lekgözelebb csak pár millió fényévnyire! Ott is egy metánbolygóról hívj!Barátságosak meg minden nem rosszándékúak!Metánnal lélegeznek teljesen más a biológiai felépítésük!Eddig testközelből ember nem látta őket de elvileg gnómszerű lények mivel már űrszondával képek vannak róluk.Presze még nem tették nyilvánosság elé őket!
Szerinted miért építették az apollo 11-et? Remélem hasznos volt a válaszom!
Először is, csak 2 embert pontoztam le, akik bolondnak néztek. (akkor minek válaszolnak? Tartsátok meg, köszi.)
Én a szürkékre gondoltam. Róluk hallott már valaki? (Aki bolondnak néz kérem menjen el)
Kedves kérdező!
Ha teljesítenénk a kérésedet, akkor kiürülne az oldal.
Az sem mindegy, hogy a grafitszürkéket hívod-e, vagy a halványszürkéket. Előzőek ugyanis rendkívül gonoszok, és az ember szürkeállományán élnek! Attól annyira szürkék!
A halványszürkék amolyan halovány jellemű, langyi-bangyi lények, ha simogatod őket, elárulják neked az univerzum minden titkát.
Kedves kérdező!
Ilyen kérdésre lehetetlen másmilyen választ adni. Nincs bizonyítékod az agykontrolla, sem az idegenekre. De ha vannak is idegenek, akkor sem lesznek kíváncsiak egy IQ negatív ember hülyeségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!