Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy tudom meg, mi voltam...

Hogy tudom meg, mi voltam előző életemben?

Figyelt kérdés

Dr Domján László egyik interjújában arról beszélt , hogy egyszer egy illető 6000 embert vitt hipnózisba , amiben látták magukat előző életükben.Én , hogy tudhatom meg mi voltam előző életemben?

Aki nem hisz ebben , az kérem hagyja figyelmen kívül ezt a kérdést!:)

2014. jún. 29. 23:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ugy latom eddig senki nem hitt ebben :/
2014. jún. 30. 00:31
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

az egész egy baromság.

aki ezt elhiszi az ostoba és a média áldozatává válik :D

2014. jún. 30. 00:45
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi:)
2014. jún. 30. 00:57
 4/12 anonim ***** válasza:

1.Nagyon ritkán vannak ilyen álmok az élet során.

2.Amikor hipnózisba kerülsz (ezt erős érzelmek is képesek kiváltani) akkor nagy dejavu érzéssel (és gyakran félelemmel) felderengenek ezek. Kisgyerekkori emlékek és képek között, rég elfeledett emlékek képeit látjuk ekkor, és ezek között mindenféle ismeretlenebb, enyhébben dejavus dolgokat is lehet látni, ezek lehetnek az elözö élet emlékei, de nagyon féltem hogy skizo leszek, nagyon intenziv volt és ébren csukott szemmel láttam a képeket.

Velem még csak egyszer esett meg ilyen, meg egyszer volt egy rendkivül dejavus álmom is de csak egy helyet láttam :)

2014. jún. 30. 01:08
 5/12 homo ludensz ***** válasza:
Ezen én is töprengtem már régóta és azt tudom csak mondani hogy arra jöttem rá hogy ez így van rendjén. Gondolj bele hogy tudnád hányadik inkarnációban vagy most. Kaptál egy életfeladatot és több inkarnáción keresztül nem teljesítetted. Most ismét előtted a feladat és tudnád ugye hogy idáig mindig kudarc volt az eredmény.Vajon milyen lelkesedéssel vágnál most bele. Annak érdemes regressziós hipnózist felvállalnia aki annak a hozadékát el is tudja viselni.Teszteld le magadat. Mit tennél ha tudnád 100% hogy mikor és milyen körülmények között fogsz meghalni? Gondolom jó hogy nem tudod és nem is szeretnéd megtudni. Lineálisan látni az életek láncolatát talán nem is oly felemelő érzés főleg ha ne azt látnád hogy főnemes vagy pénzmágnás voltál valamikor.
2014. jún. 30. 08:49
 6/12 anonim ***** válasza:
öld meg magad, így a következő életedben elmondhatod magadról, hogy egy idegesítő gyakoris kérdező voltál! :D
2014. jún. 30. 16:25
 7/12 A kérdező kommentje:
Dejó. :D
2014. jún. 30. 19:28
 8/12 anonim ***** válasza:

nyugi pszichopata sorozatgyilkos (is) voltál

így ne akard tudni!

2014. júl. 1. 13:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Pszichopata most is vagyok , ne aggódj értem. :)
2014. júl. 1. 13:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Na látod! Akkor foglakozz inkább ezzel az életeddel.

Az ezoterikus vidámparkot meg hagyd meg a hülyéknek! :DDDDD

2014. júl. 1. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!