Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi hozza létre a gondolatokat,...

Mi hozza létre a gondolatokat, képzeletet?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 18:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De az agy hozza létre, csak még azt is létrehozza, hogy ezt te ne vedd észre.
2014. máj. 11. 02:04
 12/16 anonim ***** válasza:

2: Az önhittség, az önlétezés elképzelés az első méreg.

Az első posztulátum (=a FIAT! = LEGYEN!) az első bűn... a többi már jön automatikusan.

2014. máj. 13. 00:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Az altruizmus, egóról lemondás pedig hazudozás, színjáték.
2014. máj. 13. 00:27
 14/16 A kérdező kommentje:
miért lenne szinjáték? miből gondolod ,hogy az volt már tapasztalatod?
2014. máj. 13. 00:36
 15/16 A kérdező kommentje:

van akinek magas ez a dolog és azért utasitja el a lelket mert ő ebben a fejlődési szakaszban él!

amugy én is gondoltam már rá ,hogy az agy hozza létre a lelket csak rájöttem hogy ez nem igy van és kész én sem vagyok géniusz csak tudni akarom a dolgokat,nem akarok vakon élni mint mások körülöttem...

2014. máj. 13. 00:42
 16/16 anonim válasza:

Ez összetett kérdés. A válasz tőled függ! Ha vallásos vagy akkor higgy nyugodtan a "lélekben". (Csak vallásosabb embereknél tapasztaltam ezt a "lélek" dolgot.)

Tudományos körökben ez már nem elfogadott. Mehet a vita napestig! A saját agyunkat nem ismerjük, ugye nem 100%-osan használjuk ki csak kb. 8-10%-át használjuk. Ennél a 8-10%-nál sem tudjuk pontosan mit "csinál" az agyunk. Én amelett vagyok, hogy az érzelmek az agyból származnak, de úgy, hogy ne tudjuk ugyanis ha tudnánk nem hiszem, hogy lenne az öntudatnak nevezett akármink.

2014. máj. 21. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!